Review: Max factor FaceFinity primer- all day

Een primer maakt de huid matter en zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten. Als je merkt dat je foundation ‘slijt’ aan het einde van de dag, dan is het wel het proberen waard om een primer te proberen. Om ervoor te zorgen dat ook mijn foundation de hele dag mooi en gedekt blijft zitten gebruik ik dan ook graag een primer. Deze gebruik ik dagelijks als basis onder mijn make-up. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar de Max Factor facefinity primer!

Review Max factor FaceFinity primer all day

De Max Factor FaceFinity ken je waarschijnlijk al van hun 3-in-1 foundation. Nu is er een matchende primer, die je eventueel ook kunt gebruiken onder bijvoorbeeld je foundation. Dit is wat de Max Factor FaceFinity Primer belooft:

  • Matteert de huid
  • Bevat micro correctors die een glimmende huid tegengaan
  • Maakt gebruik van flexi-hold technologie
  • Bevat SPF 20

De Max Factor Facefinity All Day Primer is dus verrijkt met micro-correctors die hard werken om zweet en talg van je huid te absorberen. Hierdoor blijft je huid glad en egaal zonder te glimmen. Dat ga ik eens testen!

Testen maar!

De primer zit in een vrije zware, glazen pompflacon. De verpakking ziet er erg mooi uit en de pompflacon werkt handig, snel en hygiënisch. Wel is het glas, het materiaal van de pompflacon een minpuntje. Wanneer je de verpakking laat vallen zal deze kapot gaan en zal je het product niet meer kunnen gebruiken. Dat zou jammer zijn!Review Max factor FaceFinity primer- all day

Review Max factor FaceFinity primer- all day 1

De substantie is wit en voelt aan als een stevige crème. De primer laat geen witte waas achter maar trekt vrij snel in. Je moet de primer wel goed in de huid inmasseren. Ik vind het prettig dat de primer snel intrekt, want ik heb ‘s ochtends vaak geen tijd of zin om lang te wachten voordat ik mijn foundation aan kan brengen.

Zoals ik al noemde bij het ‘belooflijstje’ van de primer, bevat de Max Factor FaceFinity Primer SPF. Namelijk SPF20. Let wel op! Deze SPF 20 heeft alleen zin als je er een theelepel van aan zou brengen en dat is veel te veel. Het effect van deze primer op je gezicht is daarom hooguit die van SPF 5. Dat is natuurlijk beter dan niets, maar vergis je dus niet, je bent met het dragen van deze primer niet geheel beschermd tegen de zon!
Wat vind ik er van?

Ondanks het iets zware pompflacon ben ik enthousiast over deze primer. Hij zorgt voor een matte huid waarop mijn foundation de hele dag mooi blijft zitten. Gebruik alleen niet te veel van dit product in een keer, dit kan er namelijk voor zorgen dat je huid er iets vetter uitziet dan normaal!

Ben jij nu ook zo benieuwd naar de Max Factor FaceFinity primer? Bestel deze dan voordelig bij Voordeeldrogisterij.nl.