Mens Health Lab supplementen 2

Aanbieding: Men’s Health voedingssupplementen ter aanvulling van vitaminen

Werken, trainen en een rijk sociaal leven: het valt niet altijd mee om altijd optimaal deel te nemen aan dit ritme. Mannen met een actieve levensstijl hebben als uitdaging om het lichaam draaiende te houden. De producenten van Men’s Health weten hoe zij daarop in kunnen spelen. Zoals vele andere producenten van supplementen zijn zij ervan overtuigd dat voeding een van de belangrijkste bouwstenen is voor een gezonde levensstijl, Maar begrijpen daarnaast ook dat de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft kunnen veranderen in de seizoenen en door verschillende fases in je leven. Zodoende heeft Men’s Health, Men’s Health Lab ontwikkeld.

Speciaal voor mannen:  Men’s Health Lab. Men’s Health Lab is een compleet assortiment van geavanceerde vitamines en supplementen, op wetenschappelijke manier ontworpen om de behoeften van elke man te ondersteunen – zowel fysiek als mentaal. Het is een uitgebreide selectie speciaal voor mannen, die direct geïnspireerd zijn door de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd in gezondheid en voeding bij het publiceren van ’s werelds grootste magazine voor mannen.

Ontwikkeld door wetenschappelijke experts

Je kunt er zeker van zijn dat de producten samengesteld zijn uit hoogwaardige ingrediënten. Ze zijn namelijk ontwikkeld in het lab in samenwerking met zelfzorgproducent Omega Pharma. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd voor optimale gezondheidsvoordelen, gecombineerd met exclusieve technologieën en unieke product formaten.

Belangrijk: Alle Men’s Health Lab producten zijn voedingssupplementen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.  

Men’s Health Lab voedingssuplementen

Omdat elke activiteit om een andere prestatie vraagt zijn voedingssupplementen onderverdeel in de volgende varianten.

Men’s Health Lab Energy Release

Men’s Health Lab Energy Release biedt een unieke combinatie van b-vitamines en daarnaast ook cafeïne en taurine. De handige stick kun je on-the-go innemen, zonder water. Men’s Health Lab Energy Release is speciaal geformuleerd ter ondersteuning van:

Normaal energieleverend metabolisme
– Vitamine B2 en vitamine B6
Normale mentale prestaties
Vitamine B5
Vermindering van vermoeidheid en moeheid
Vitamine B3, vitamine B11 en vitamine B12

Men’s Health Lab Body Defence 

Men’s Health Lab Body Defence is verkrijgbaar in twee vormen: tabletten en bruistabletten. Zowel de bruistabletten als de tabletten als bevatten dezelfde combinatie van vitamine C, vitamine D, zink, selenium en Cranberry-extract. De one-a-day tabletten bevatten de Extended Release Technology, hierin voor ziet het je lichaam van de voedingsstoffen over een periode van enkele uren, waardoor deze op het juiste moment beschikbaar zijn. De bruistablet is een revitaliserende drank met sinaasappelsmaak.

Speciaal geformuleerd ter ondersteuning van:

Normale functie van het immuunsysteem
Vitamine C en vitamine D
Bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress
Selenium en zink

Mens Health Lab supplementen 2

Health Lab Mental Focus

Je hersenen kunnen voedingsstoffen gebruiken voor het behoud van een optimale gezondheid en prestaties, zodat je in alle situaties goed kunt blijven functioneren. Men’s Health Lab Mental Focus is een mix van b-vitamines en vitamine E, daarnaast bevat het lecithine.

Speciaal geformuleerd ter ondersteuning van:

Normale mentale prestaties
Vitamine B5
Vermindering van vermoeidheid en moeheid
Vitamine B3, vitamine B11 en vitamine B12
Normale psychologische functie
Vitamine B3, vitamine B11 en vitamine B12

Men’s Health Lab Multi Fit tabletten – 60 capsules

Het kan een uitdaging zijn als je een actieve levensstijl hebt om altijd alle voedingsstoffen via voeding binnen te krijgen. Men’s Health Lab Multi-Fit is een all-round multivitamine speciaal ontworpen voor mannen, om aanvullende voedingstoffen binnen te krijgen. Het bevat een unieke mix van hoogwaardige vitamines, mineralen en omega-3 visolie.

Speciaal geformuleerd ter ondersteuning van:

Normale cognitieve functie
Omega-3: DHA (bij dagelijkse inname van 250 mg DHA), Ijzer
Vermindering van vermoeidheid en moeheid
Vitamine B12
Normale spierfunctie
Magnesium
Normale hartfunctie

Omega-3: DHA en EPA (bij dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA).

Men’s Health voedingssupplementen online bestellen

De kosten van het van gebruik van Men’s Health voedingssupplementen vallen lager uit als de voedingssupplementen online besteld worden. Voordeeldrogisterij.nl biedt deze producten tegen een lage prijs aan.