groomarang beard catcher

Trimmen & stylen met Groomarang Beard Catcher / Kam

Groomarang Beard Catcher lost je dagelijkse hoofdpijn op! Nooit meer haren in de wastafel en op de grond. De speciaal ontworpen catcher past rond je nek en hangt op een vlakke ondergrond. Nooit meer haren in de gootsteen, geen haar op de zeep, geen haar op je tandenborstel. Simpel en effectief. De Beard Catcher is perfect in combinatie met de Groomarang Styling kam, met de kam kun je je baard trimmen hoe jij het wilt!

Groomarang Beard Catcher

Stop met het verspillen van je tijd met het opruimen van je baardharen! Eenvoudig je baard trimmen met de Groomarang Beard Catcher. Erg makkelijk in gebruik, je plakt de zuignappen op je spiegel met behulp van de hendeltjes op de zuignappen. Vervolgens kunt u de Beard Catcher met lussen om uw nek vast maken.

Voordelen

 • Beter scheren zonder de troep
 • Makkelijk en effectieve manier om je wastafel schoon te houden
 • Nylon materiaal van hoge kwaliteit, ideaal als cadeau!
 • Gemakkelijk te legen
 • Makkelijk vast te maken, en te verwijderen

TIP #1:

Maak gebruik van de kleine lussen achter de hals van de catcher. Ze kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van de zuignappen. Als je ooit halverwege moet stoppen kun je de catcher makkelijk naar achteren slaan.

TIP #2:

Als u ook een Groomarang kam heeft, kunt u gebruik maken van de borstel haren aan het eind van de borstel. Om vastgeplakte of verdwaalde haren op uw handen of armen weg te halen, die daarna in de Beard Catcher vallen.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Gebruik de bandjes om de catcher om je nek vast te zetten.
 2. Pak vervolgens de zuignappen en plak ze doormiddel van de hendeltjes op de spiegel.
 3. Leun een beetje naar voren zodat alle haren in de catcher vallen.
 4. Nu kunt u beginnen met trimmen.
 5. Zodra je klaar bent met het trimmen, tik je voorzichtig onder de catcher zodat alle haren naar een punt gaan.
 6. Haal daarna de zuignappen van de spiegel af, met de hendels aan de zuignappen.
 7. Hou daarna de catcher wel omhoog zodat alle haren erin blijven liggen. En daarna kunt u de catcher legen in de prullenbak.
 8. Vouw de catcher op, en stop het terug in het zakje zodat u de catcher de volgende keer weer kunt gebruiken.

 

fwsefwfwe

 

Groomarang Baard Shaping & Styling Kam

beard-kam-1

De Groomarang is dé oplossing voor een slecht gevormde baard. De kam is eenvoudig te gebruiken in combinatie met een tondeuse of een schaar. Gebruik de Groomerang Shaping & Styling Kam om gezichtsbeharing te stijlen zodat je er fris uit blijft zien. Op de Groomarang zitten twee

verschillende kammen zodat elke soort baard er moeiteloos mee gestyled kan worden. Ze zijn ook geschikt om baardolie mee door de baard heen te kammen. De borstel op de Groomarang gebruik je om losse haren mee van je gezicht te vegen.

Waarom stylen met Groomarang?

Groomarang Baard Shaping & Styling Kam is een goede oplossing om tijd te besparen. Je kan naar voren of achteren kammen. Met beide kanten kun je je baard verzorgen, of je nou een korte of lange baard wilt. Je baard zal worden getemd en is moeiteloos gestyled. U kunt de Groomarang ook gebruiken om oliën over uw baard te verspreiden, dat zorgt voor een strakke look. De kam gaat makkelijk door de haren heen. De Groomarang is de beste oplossing voor mannen die een slecht gevormde baard hebben en brengt er weer model in.

Innovatief design – De twee sized tanden kam ontwerp zorgt dat elk formaat baard kan worden getemd en moeiteloos worden. Ze helpen ook om olie door de baard te laten glijden. De borstel uiteinden Biedt de ideale opruim oplossing, jezelf bevrijden van elke afdwalen bezuinigingen.

– Fijne & grove kam
– Gele kleur

Gebruikswijze

Mannen kunnen de U-vormige kant omhoog houden om hun hals. Dit zal helpen bij een gelijkmatige baard aan beide zijden. Je kunt precies hetzelfde doen bij de kaaklijn of sik lijn aan beide kanten van het gezicht voor hetzelfde doel. Vervolgens plaats je de kam waar jij de baard wilt trimmen. Dan pak je het scheerapparaat en kun je beginnen met trimmen. Er zit ook een volledige instructie in het pakket, dit kan je helpen voor de beste afwerking.

groomerang-beard-kam

Groomarang Beard Catcher & Groomarang Baard Shaper & Styling Kam

Ben jij klaar voor een mooi getrimde baard? En bent u klaar met alle haren in uw wastafel? Bestel dan hier de Groomarang Beard Catcher en de Groomarang Baard Shaper & Styling Kam.