Neusspreiders

Neusspreiders- Stop met snurken

Neusspreiders oefenen van binnenuit lichte druk uit op de neusvleugels waardoor de neusopening wijder wordt en de luchttoevoer vergroot. Je kunt door de neusspreider makkelijker ademen. Een neusspreider is dé oplossing tegen snurken, maar kan ook gebruikt worden voor het verbeteren van je sportprestaties. Neusspreiders zijn er in verschillende vormen: een platte neusspreider of in tubevorm.

De neusspreiders

De neusspreiders zijn flexibel en past zich aan de vorm van de neus aan. Er zijn veel verschillende soorten merken neusspreiders. De merken die Voordeeldrogisterij verkoopt zijn Acusnore.

NasiVent

NasiVent Tube geeft merkbaar extra lucht tijdens het slapen waardoor het snurken afneemt. NasiVent Tube bestaat uit twee aan elkaar verbonden flexibele buisjes. Deze buisjes houden de neusvleugels uit elkaar. Het materiaal is een supersofte samenstelling van polyethyleen en silicon, dit zorgt ervoor dat het duurzaam, onbreekbaar en het een leven lang mee gaat. NasiVent is veilig voor de longen omdat negatieve stofdeeltjes hoger in de neus en de middelste neusschelpen uit de lucht wordt gefilterd. Medisch onderzoek heeft bevestigd dat de pijpjes de neus niet vervormd of onder druk zet. Hierdoor wordt de juiste toepassing zonder irritatie, ook op langer termijn verkregen. Het product heeft een neusslot dat voorkomt dat de NasiVent tijdens de slaap uit de neus glijdt. Er zijn vier verschillende maten.

Als het product is ingebracht, voel je het niet zitten, terwijl vrij kunt ademen gemakkelijk is. Uit onderzoek is gebleken dat 50% van de gevallen optimaal werkt (het snurken stopt geheel). Bij 40% van de mensen verminderd het snurken. (een natuurlijke lichte, niet irriterende snurk).

KNO-artsen bevelen dit product aan omdat,  het materiaal verstijft en de vorm van de neusholte blijft behouden. Door dit product blijft de neus open en voorkomt het ademen door de mond, dit helpt een hoge bloeddruk te voorkomen. NasiVent is tijdens de ontwikkeling uitgebreid getest door diverse KNO artsen, met alleen een positief resultaat. NasiVent blijf de gehele nacht zitten en valt er niet uit, zonder kans op irritatie. NasiVent wordt onder andere ook in ziekenhuis gebruikt.

Nasal Breath Aid

Nasal Breath Aid neusspreider zorgt voor een betere ademhaling door de neus. Als je de neusspreider in de luchtingang stopt dan, zorgt hij ervoor dat er meer lucht door de neus gaat. Snurken zal afnemen en de mond is minder droog.

De voordelen van Nasal Breath Aid:

 • Herbruikbaar, in tegenstelling tot andere strips
 • Meteen klaar voor gebruik, geen voorbereidende stappen
 • Geen kleverige materialen, de huid irriteert niet meer
 • Werkt meteen
 • Geen droge mond meer
 • Geen oneffenheden in het gezicht

Nasal Breath zorgt ook voor betere sportprestaties!

Airmax

Airmax verwijdt de neusgaten en is eenvoudig in de neus te plaatsen. De vorm en het zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof zorgen er voor dat de Airmax nauwelijks voelbaar gedragen wordt. De werking van  Airmax gaat uit van de duwkracht van het ontwerp en comfort tijdens het dragen. De neus werkt als een luchtbehandeling systeem, zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid worden geoptimaliseerd. De neus werkt als een filter. Vuil en schadelijke stoffen worden uit de lucht gefilterd. Dus hoe makkelijker je door je neus kunt ademen, hoe beter.
Er zijn verschillende soorten/maten Airmax neusspreiders: Airmax antisnurk small/medium, Airmax antisnurk sporters small/medium. Door het dragen van de Airmax verbetert de luchtstroom in de neus met als resultaat:

 • Meer lucht tijdens het sporten
 • Minder last van snurken
 • Minder benauwdheid bij verkoudheid
 • Minder benauwdheid bij luchtwegallergie
 • Minder behoefte aan neusdruppelsClipAir

ClipAir verbetert de ademhaling en zorgt voor een betere zuurstofvoorziening voor de spieren. Het voorkomt het dichtklappen van de neusvleugels in het geval van diepe inhalaties, hierdoor wordt de ademhaling door de neus via een natuurlijke weg verbetert. Het ClipAir systeem is gemaakt van een biomedisch elastisch materiaal voor een optimale, comfortabele ondersteuning. Daardoor is het gemakkelijk om eraan te wennen.
Tevens kan het gevoel van een verstopte neus van verkoudheid, allergieën sterk reduceren of verminderen.
De ClipAir is beschikbaar in small,medium en large. Het systeem is tevens te gebruiken bij sportieve activiteiten.

Nozovent

Eén van de meest voorkomende redenen van snurken is een gebrek aan voldoende luchttoevoer door de neus waardoor er met de mond geademd wordt. Hierdoor ontstaat een trilling van het zachte deel van het verhemelte, wat het zagende geluid veroorzaakt. Nozovent verwijdt de neusgaten zodanig dat de ademhaling door de mond niet meer noodzakelijk is. Op deze manier beïnvloedt Nozovent het snurk gedrag positief. Onderzoekt heeft namelijk uitgewezen dat Nozovent het snurken aanzienlijk vermindert. Nozovent proefpersonen waren zeer enthousiast over het resultaat. Nozovent is ontwikkeld en langdurig getest op 50 proefpersonen. Bij ruim 80% van de Nozovent proefpersonen was het snurken aanzienlijk verminderd evenals klachten van een drogen keel en mond.

Nozovent kan ook gebruikt worden tijdens het sporten. Bij de sporters is gebleken dat de stijging van de bloeddruk aanmerkelijk lager is dankzij de verwijde neus. Wanneer sport wordt beoefend of zware lichamelijke inspanning wordt verricht is het normaal dat men naar verloop van tijd door de mond gaat ademen. Dit is logisch omdat het lichaam meer zuurstof vraagt dan dat door de neus kan worden aangevoerd. Nozovent vergroot de neustoegankelijkheid, waardoor er meer lucht door de neus kan worden opgenomen. Dit betekent weer minder koude lucht die meteen naar de longen gaat, hierdoor ontstaat een comfortabeler gevoel. De stijging van de bloeddruk is bij maximale belasting lager, wanneer de Nozovent gebruik wordt. De lichamelijke inspanning die sport vereist kan zo langer worden volgehouden.

De voordelen van Nozovent zijn:

 • Oplossing Tegen Snurken
 • Extra lucht

Acusnore

Het beste product voor het laatst, uit onderzoek is gebleken dat de neusspreiders van Acusnore de meest ideale en werkende oplossing is voor personen die snurken door hun neus. De neus kan verstopt raken of de neusvleugels kunnen naar binnen staan, waardoor de luchtwegen te weinig lucht doorlaten om normaal te kunnen ademen.

De neusspreiders van Acusnore zorgen ervoor dat dit niet meer voorkomt. De neusspreiders zijn gemaakt van zacht siliconen en zijn medicijn- en chemisch hulpmiddel vrij. Het hypoallergeen en natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat het geen irritaties aan de neus veroorzaakt. De Acusnore heeft zachte ribbeltjes en een vinnetje die de stevigheid in de neus garanderen. De neusspreider wordt met de buisjes in de neusgaten geplaatst en zorgt dat de luchtwegen vrij blijven en de neusvleugels niet naar binnen klappen. De kleine tubetjes worden op hun plek gehouden door de antisliptechniek en het verbindingsstukje tussen de buisjes.

De neusspreider is geschikt voor mensen met een kleine neus, mensen die last hebben van snurken doordat de neusvleugels dichtklappen en mensen die vaak verkouden zijn en hierdoor snurken. De neusspreider is daarnaast ook geschikt om te gebruiken tijdens het sporten of andere fysieke activiteiten, om de luchtstroom te bevorderen. De buisjes zorgen voor een betere luchtstroom door de neus en zijn transparant, waardoor gebruik bij het sporten ook een positief effect kan hebben.

De neusspreiders zijn beschikbaar in verschillende maten. De maten lopen van XS tot L en hebben elk een andere diameter in de buisjes. Daarnaast is er een probeerverpakking te verkrijgen, waarbij van elke maat één buisje geleverd wordt, zodat je kunt bepalen wat voor jou de geschikte maat is.
Ben je vaak verkouden of staan de neusvleugels naar binnen? Dan is dit product goed te gebruiken om snurken tegen te gaan!

Voordelen als je beter en langer slaapt

De voordelen van beter en langer slapen zijn:

 • In de ochtend fit zijn. Het belangrijkste voordeel van een ongestoorde, uitgebreide slaap is dat je lichaam bij het wakker worden uitgerust zal zijn. Je spieren en organen zullen in de nacht goed hersteld zijn van de inspanningen van de dag. Als je goed geslapen hebt, zal je je in de ochtend dan ook fit voelen.
 • Opstaan met een fris hoofd. Het voordeel van een goede nachtrust situeert zich op mentaal vlak. Als je goed slaapt hebben je hersent goed kunnen herstellen en dit zal zeker te merken zijn op psychologisch vlak. Als je opstaat zal je met een frist hoofd aan de dag kunnen beginnen en met meer energie kunnen denken en mentale inspanningen doen. Je zal je beter kunnen concentreren op het werk.
 • Goede slaap versterkt het immuunsysteem.Doordat je lichaam in de nacht goed heeft kunnen rusten, zal het zich op alle vlakken goed kunnen herstellen. Dit is erg positief voor je weerstand. Door een goede slaap zal je immuunsysteem sterker worden. Je word ook minder snel ziek.
 • Kans op depressie kleiner
  Mensen die chronisch last hebben van slaapproblemen kunnen makkelijker vatbaar worden voor gevoelens van vermoeidheid, lusteloosheid en somberheid. Deze symptomen kunnen uitmonden in depressie of burn-out. Het probleem bij een slaapstoornis op lange termijn is dat het lichaam de tijd niet krijgt om nachten met onvoldoende slaap in te halen.
 • Onthouden beter
  Voorts is het zo dat wie goed slaapt minder problemen heeft om dingen te onthouden. Op die manier kan je dus ook beter functioneren in het dagelijks leven. Bij sommige mensen kan slecht slapen te maken hebben met de ziekte van Alzheimer of Parkinson. Wat hier vooral heel belangrijk is, is dat ‘s nachts de hersenen goed moeten kunnen rusten en herstellen. Onrustige slapers maken meer kans op ziektes die met de hersenen te maken hebben.

Als je een van deze producten gebruikt, heb je minder of geen last meer van snurken. Neem eens een kijkje op de webshop voor neusspreiders door op de blauwe tekst te klikken!