Nasivent neusspreider om te stoppen met snurken

Het voorkomen en verhelpen van snurken kan soms makkelijker gaan dan gedacht. Bent u een neussnurker? Dan is de Nasivent neusspreider wellicht de oplossing tegen snurken. Een neusspreider oefent van binnenuit lichte druk uit op de neusvleugels waardoor de neusopening wijder wordt en de luchttoevoer vergroot. Door het gebruik van een neusspreider kunt u dus makkelijker ademen. Snurkspecialist verkoopt diverse soorten neusspreiders in verschillende soorten en maten. Het advies? Een nasivent neusspreider bij het snurken door de neus.

NasiVent als neuspreider

NasiVent Tube geeft merkbaar extra lucht tijdens het slapen waardoor het snurken afneemt. NasiVent Tube bestaat uit twee aan elkaar verbonden flexibele buisjes. Deze buisjes houden de neusvleugels uit elkaar. Het materiaal is een supersofte samenstelling van polyethyleen en silicon, dit zorgt ervoor dat het duurzaam, onbreekbaar en het een leven lang mee gaat. NasiVent is veilig voor de longen omdat negatieve stofdeeltjes hoger in de neus en de middelste neusschelpen uit de lucht wordt gefilterd. Medisch onderzoek heeft bevestigd dat de pijpjes de neus niet vervormd of onder druk zet.

Comfortabele pasvorm

De neusspreider is flexibel en past zich aan de vorm van uw neus aan. Hierdoor wordt de juiste toepassing zonder irritatie, ook op langer termijn verkregen. Het product heeft een neusslot dat voorkomt dat de NasiVent tijdens de slaap uit de neus glijdt. Er worden vier maten verkocht hierdoor is er altijd een maat die bij u past. Als u eenmaal het product heeft ingebracht, voelt u het niet zitten, terwijl u vrij kunt ademen, zonder verstopping en daardoor de kans grote is dat u stopt met snurken.


Aangeraden door KNO artsen

Uit onderzoek is gebleken dat 50% van de gevallen optimaal werkt (het snurken stopt geheel). Bij 40% van de mensen verminderd het snurken. (een natuurlijke lichte, niet irriterende snurk).KNO-artsen bevelen dit product aan omdat,  het materiaal verstijft en de vorm van de neusholte blijft behouden. Door dit product blijft uw neus open en voorkomt uw het ademen door de mond, wat weer helpt om een hoge bloeddruk te voorkomen. NasiVent is tijdens de ontwikkeling uitgebreid getest door diverse KNO artsen, met alleen een positief resultaat. NasiVent blijf de gehele nacht zitten en valt er niet uit, zonder kans op irritatie. Wist u trouwens dat NasiVent in veel ziekenhuizen wordt gebruikt?

Niet tevreden? Geld terug garantie!

Indien u niet tevreden bent over het product kunt u (mits aan de voorwaarden voldaan) het volledige bedrag terug gestort krijgen. Daarnaast stelt Snurkspecialist u in de gelegenheid om andere neusspreiders uit te proberen van  de merken Airmax, Acusnore, Nozovent en Nasal Breathe Aid.