Mr Muscle

Mr Muscle – De kracht achter het schoonmaken

Mr Muscle werd in het jaar 1986 opgericht en is daarmee een relatief nieuw product van SC Johnson & Son Inc. Mr Muscle is in een korte periode uitgegroeid tot een begrip in de huishoudens overal ter wereld. Ze richten zich voornamelijk op de behoefte van de consumenten.

Ontwikkeling Mr Muscle

Door voortdurend wetenschappelijk onderzoek te doen, ontwikkelt Mr Muscle steeds de producten die nodig zijn bij lastige schoonmaak klusjes. De opgebouwde reputatie is de danken aan de kwaliteit en krachtige eigenschappen. Steeds meer mensen kiezen voor de producten van Mr Muscle door de superieure ontwikkelingen.
Schoonmaak tips om vuil eenvoudig te verwijderen

  1. Hardnekkige vetvlekken op de grillpan of bakplaat simpel verwijderen? Spuit Mr Muscle Keukenreiniger op het oppervlak en laat het een halve minuut inwerken. Veeg vervolgens met een spons het vuil weg. De keukenreiniger kan tevens gebruikt worden als er op moeilijk bereikbare plekken schoongemaakt moet worden.
  2. Verstopping en vervelende geurtjes in uw afvoer voorkomen? Giet wekelijks 250 ml Mr Muscle Vloeibare Ontstopper in de afvoer voor een goed onderhoud. Verstopte afvoer? De Vloeibare Ontstopper baant zich door stilstaand water een weg naar de verstopping toe en verhelpt ze.
  3. Glanst uw douche niet meer als vroeger? Gebruik dagelijks Mr Muscle Badkamerreiniger en zorg dat hij weer als nieuw er uit blijft zien!
  4. In een handomdraai vuil verwijderen? Met de schoonmaak doekjes van Mr Muscle is dit mogelijk! Ze zijn geschikt voor alle afneembare oppervlaktes en zijn gemakkelijk in gebruik. Van uw vaatdoek kunt u voor altijd afscheid nemen.
  5. Is uw oven toe aan de grote schoonmaak? De ovenreiniger zorgt voor een super krachtige werking waardoor uw oven in een handomdraai weer glanst. De schuimende formule heeft een oplossende werking en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in afgekoelde ovens. Alle aangekoekte vet- en etensresten lossen op zodat u vuil met een vochtige doek eenvoudig wegveegt.

Voordelig bestellen van Mr Muscle artikelen

Mr Muscle artikelen eenvoudig en snel hier te bestellen!