Magnesion poeder 3

Magnesium tabletten kopen

Dat voedingstoffen essentieel zijn voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar door de overgrote keuze aan verschillende vitamine’s en voedingsstoffen, weet je waarschijnlijk niet meer wat nou écht iets doet voor je lichaam en wat niet. Bekijk naast onze Magnesium aanbieding daarom alle belangrijke informatie over Magnesium!

Waarom Magnesium tabletten?

Na zuurstof en water is magnesium een erg belangrijke levensbehoefte die de mens echt nodig heeft! Magnesium komt veel voor in veel verschillende voedingsmiddelen zoals groenten. Toch krijgt een groot deel van ons toch nog niet genoeg magnesium binnen. Dit kan leiden tot verschillende lichamelijke klachten en geestelijke klachten zoals vermoeidheid of stress. Op dat moment kan Magnesion® een hele goede uitkomst bieden.

Wat maakt Magnesion® uniek van andere Magnesium supplementen?

Bij het kiezen van een goed magnesium supplement is het belangrijk dat ze bij lage en hoge pH goed oplosbaar zijn. Magnesion® levert een magnesium citraat dat zeer goed oplosbaar is bij lage én bij hoge pH. Het lost zeer goed op in de maag en is daarmee direct klaar voor opname door de darmen. Een andere unieke eigenschap van Magnesion® is dat magnesiumcitraat altijd gecombineerd wordt met vitamine D3. Dit omdat veel mensen die een magnesium te kort hebben, meestal ook een vitamine D3 te kort hebben. Maar nog veel belangrijker, bij de actieve omzetting van magnesium in ons lichaam wordt vitamine D3 verbruikt. Magnesium en vitamine D3 werken met elkaar samen en hebben elkaar nodig. Verder is Magnesion® een clean label, die niet de toevegoegde waarde ziet van capsules of tabletten met additieve en E-nummers. Magnesion® bruispoeders zijn unieke, zoutvrije clean label poeders die uniek magnesium (citraat) leveren. Wat ook leuk is om te weten is dat alle producten van Magnesion® de heerlijk smaak van bloedsinaasappel hebben! Gezond én Lekker!

Bekijk daarom de verschillende Magnesion® producten in het assortiment van Voordeeldrogisterij.nl

Magnesion Poeder – Zwangerschap 125 gram

Deze Magnesuim poeder is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden.

Goed voor:
– Zenuwen en ontspanning (magnesium)
– Groei van het kind tijdens de zwangerschap (foliumzuur)
– Spierfunctie (magnesium, vitamine D3)
– Geestelijke balans (magnesium)

Magnesion Poeder – Senior Poeder 125 gram

Vedax Magnesion Senior Poeder is speciaal ontwikkeld voor 50 plussers en senioren. Natuurlijk ook verrijkt met vitamine D3 om de werking ervan te optimaliseren. Hooggedoseerd vitamine D3** en rijk aan vitamine B1* voor de hartfunctie* en bij spierzwakte**.

Goed voor:
– De zenuwen en ontspanning (magnesium)
– Spierzwakte van 60 plussers (vitamine D3)
– De hartfunctie (vitamine B1)
– Het immuunsysteem (hoog gedoseerd vitamine D3)

Magnesion Poeder – Therapy 175 gram

Magnesion therapy is een unieke bruisformule met mineralen en vitaminen. Zoals alle Magnesion producten is de Magnesion therapy ook verrijkt met vitamine D3. Bevat ook vitamine B1, B6, B9, B12 voor een synergetische magnesium therapie. Goed voor spieren en zenuwen, ontspanning van lichaam en geest.
Goed voor:
– De zenuwen (magnesium)
– Bij stress situaties (folaat)
– De spierfunctie (magnesium, vitamine D3)
– De hartfunctie (vitamine B1)
– Regulering van hormonale activiteit (vitamine B6)
– Het immuunsysteem (vitamine D3)
– Spierzwakte van 60 plussers (vitamine D3)
– Vermoeidheid (vitamine B12)

Magnesion Poeder – Relax 125 gram

Magnesion Relax is een vitaminen en mineralen preparaat met een unieke bruisformule met natuurlijk magnesium. Speciaal voor innerlijke en lichamelijke rust. Ook goed voor spieren en zenuwen en ontspanning.

Goed voor:
– De zenuwen en ontspanning (magnesium)
– Een goede spierfunctie (magnesium, vitamine D3)
Dosering bij alle poeders:

1 tot 2 maatschepjes per dag oplossen in 250 ml warm of koud water, tenzij anders wordt geadviseerd, bij voorkeur innemen voor de maaltijd.