Lever-Check

Lever-Check Urine Testen

Voordeeldrogisterij heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment, wij introduceren de Lever-Check Urine Testen. De test is voor mannen / vrouwen om bilirubine en /of urobilinogeen aan te tonen in urine. De test bestaat uit een plastic strip met twee op de strip bevestigde urine testen. Wanneer de test positief is zal de urobilinogeen test roze tot donker roze zijn en/of de bilirubine test beige tot lichtbruin zijn. De kleurkaart die wordt bijgeleverd geeft je de precieze en juiste beoordeling van het resultaat. Er zit tevens een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing bij.

Bilirubine & Urobilinogeen

Bilirubine is nooit aanwezig in urine, iedere positieve uitslag die er is dient verder onderzocht te worden. Een reactie kan optreden bij een hoge dosis chloorpromazine of rifampin, dit kan leiden tot een verkeerde vaststelling van bilirubine. Kleuren die niet overeenkomen met de positieve of negatieve kleuren op de kleurkaart, kunnen duiden op pigment van bilirubine afvalstoffen en kunnen de bilirubine reactie maskeren. Hoge concentraties ascorbinezuur kunnen de gevoeligheid negatief beïnvloeden.

Urobilinogeen lager dan 1 mg/dL urobilinogeen is een normale uitslag. Een negatief resultaat betekend de afwezigheid van urobilinogeen. Bij de aanwezigheid van formaline kan een foutief negatieve uitslag worden verkregen. De test is niet geschikt om porphobilinogeen aan te tonen.
Vraag & Antwoord

Vraag 1: Hoe nauwkeurig is de test?
Antwoord: De resultaten van Lever-Check zijn vergeleken met vergelijkbare professionele urine teststrips. De studie toont een overeenkomst van meer dan 98% voor het aantonen van Bilirubine en Urobilinogeen in urine.

Vraag 2: Hoe moet ik de uitslag(en van de test(en) beoordelen?
Antwoord: Het is van toepassing dat je niet zelf beslissingen neemt op gebied van medicatie. Zeker bij meerdere afwijkende resultaten raden wij aan om contact op nemen met een arts. De arts kan beoordelen of verder onderzoek nodig is.

Vraag 3: Hoe vaak moet ik testen?
Antwoord: Dit hangt af van de persoonlijke situatie en medische voorgeschiedenis. Wij raden aan om jaarlijks te controleren of er geen bilirubine in de urine aanwezig is.

De Lever-Check Urine Testen bestellen bij Voordeeldrogisterij.nl

Voordeeldrogisterij.nl is al meer dan 10 jaar specialist in zelftesten. Verzenden gaat anoniem en discreet.

* 100 % anoniem.
* Discreet verpakt.
* Snel verzonden (Voor 16:00 uur bestellen, dezelfde dag verzonden).
* Bestel hier de Lever-Check Urine Testen.