lanaform, geurverspreiders, huis, luchtjes, fris, geur, java geurverspreider

Java Aromalampen voor de perfecte sfeer in huis

De Java aromalampen van Lanaform zijn het perfecte cadeau voor deze feestmaand. De elektrische Java aromalamp is ideaal voor een heerlijke geur in huis en met daarbij een mooie verlichting. Bent u toe aan een nieuwe sfeer en daarbij een nieuw klimaat in huis? Lees dan hoe Java hier op leuke wijze invulling aan geeft.

De Java Aromalamp

Deze elektrische aromalamp is ideaal voor u woonkamer. Het verdeelt een heerlijke geur door het huis met daarbij een leuke kleur om u kamer meer warmte en sfeer te geven. Met zijn schelp in geperforeerde keramiek en zijn kleurveranderingen weet de verdamper van etherische oliën ‘Java’ welzijn en kwaliteit te bundelen. De werking is erg stil en verspreidt niet alleen een koude gearomatiseerde damp, maar schept ook een serene en rustige sfeer om u te ontspannen.

Spreiding van aangename geuren 

De Java aromalampen staan bekend om zijn heerlijke geuren die in huis verspreid worden. Het is een klein apparaat dat wellness, design en technologie handig combineert en zorgt voor de ultieme sfeer in huis. U kunt zelf kiezen wat voor geur u in huis wilt. Deze professionele Aromalamp is eenvoudig in gebruik en volstaat al door al door een paar  druppels etherische olie rechtstreeks op het oppervlak aan te brengen. Wanneer deze geactiveerd is, vormt hij een koude damp die de geur van de etherische oliën verspreid. De wisselende kleuren en het elegante design zorgen voor een serene sfeer in uw interieur.

Gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik van alle soorten aromalampen in huis is het belangrijk om rekening te houden met een paar factoren:

 • Waar plaats je de elektrische geurverspreider?
  Het is belangrijk om de geurverspreider op een hard en vlak oppervlak te plaatsen. Niet te dicht bij de muren of bij warmtebronnen, zoals een verwarming.
 • Waterreservoir?
   
  Schakel de geurverspreider nooit in wanneer het waterreservoir leeg is en raak de watersensor absoluut niet aan, want zo kunt u het systeem ontregelen.
 • Hoeveelheid water?Java geurverspreider
   
  Vul het reservoir tot het maximum met water. De apparaten met een watersensor, zullen aangeven wanneer er voldoende water in het reservoir zit.
 • Essentiële oliën?
  Gebruik alleen essentiële oliën die bestemd zijn voor geurverspreiders. Voeg niet meer dan drie of vier druppels toe aan het water voor een ultieme verspreiding.
 • Gebruik?
  Gebruik de geurverspreider nooit gedurende een lange periode aan één stuk door. Alleen enkele keren per dag, ongeveer 30 minuten lang is genoeg.

Keramisch deksel

De totale inhoud van de Java aromalamp is 100 ml.
Tot 7 uur lang ononderbroken verdamping.
Licht met wisselende kleuren.
Stopt automatisch wanneer er niet genoeg water meer in het reservoir zit.

Onderhoud van de geurverspreider

Water dat rijk is aan calcium en magnesium kan soms sporen achter laten in de geurverspreider. Hierbij wat tips om zo goed mogelijk met u geurverspreider om te gaan.

Reinig de verdamper door enkele druppels met azijn op het metalen knopje te doen en te laten inwerken (twee tot vijf minuten). Daarna borstel je het schuim van het oppervlak af met een zacht borsteltje. Spoel met water. Het reservoir schoonmaken doe je met behulp van een nat doekje met wat azijn. Zeker als je schuim of kalkresten opmerkt in het reservoir.
Technische gegevens

Bevat een capaciteit Reservoir
Schakelt automatisch uit.
Sfeerlicht
Autonomie (u) 7
De maximale verdampinggraag (ml/u) 18
Geschikt voor het verspreiden van etherische oliën
Geschikt voor kinderen
Stoom koude lucht
Vermogen (W) 12
Spanning (V) 24

Lanaform Java Aromalampen

Bent u geïnteresseerd naar een manier om sfeervolle lichten, geuren en een gezond klimaat te combineren in 1? Op https://www.voordeeldrogisterij.nl/ worden de beste en leuke Lanaform aromalampen aangeboden.

Klimaatregeling

https://www.voordeeldrogisterij.nl/gezond-en-intiem/zelf-zorg/klimaat-regeling

Java aromalampen

https://www.voordeeldrogisterij.nl/lanaform-geurverspreider-luchtbevochtiger-java