Voordeeldrogisterij

HeytingeBusiness lanceert nieuwe shop Voordeeldrogisterij.nl

Onlangs heeft HeytingeBusiness de nieuwe webshop Voordeeldrogisterij gelanceerd. Zoals de naam al doet vermoeden biedt deze shop tegen voordelige prijzen drogisterijartikelen aan. Niet alleen onderscheid deze shop zich echter in prijs, maar vormt keuze ook een belangrijk sleutelwoord. Graag introduceren wij een nieuwe manier om te besparen. Boodschappen doen bij Voordeeldrogisterij doet u zo!

Waarom Voordeeldrogisterij

Voordeeldrogisterij is een webshop waar keuze en voordeel de sleutelwoorden zijn.  Tegen een zeer lage prijs hebben klanten de keuze uit een assortiment van A-merken op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonmaak. Omdat vele huishoudens geconfronteerd worden met de maandelijkse kosten voor persoonlijke verzorging en schoonmaak weet HeytingeBusiness hierin een grote doelgroep aan te spreken. Met het laag geprijsde assortiment hebben klanten de gelegenheid om jaarlijks honderden euro’s te besparen op vaste aankopen.

Met grote regelmaat kwamen er dan ook vragen/signalen van klanten die interesse hadden in het gehele assortiment van HeytingeBusiness, maar die weliswaar verspreid waren over de verschillende shops. Waarom dan niet alle shops bundelen tot één shop? Op deze manier worden klanten in de gelegenheid gesteld om terecht te kunnen bij één shop voor alle aankopen op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonmaak.

Verzorging, gezondheid en schoonmaak

Naast dat klanten voordelig uit kunnen zijn bij Voordeeldrogisterij, zijn ze met één bestelling klaar met een breed scala van aankopen. Een klantenreis bij Voordeeldrogisterij neemt u al snel mee naar de volgende productcategorieën.

Verzorging

scheermesjes van Gillette en Wilkinson
scheerapparaten 
Haarstyling artikelen van o.a. Schwarzkopf
Aftershave en Eau de Toilette van o.a. Nivea en Axe
Bad- en doucheartikelen zoals Andrelon shampoo en Sanex douchegel
Deodorant en parfum in zeer veel soorten en merken
Opzetborstels en andere artikelen voor de mondverzorging
Schoonmaak

wasmiddelen van Ariel, Persil en Dixan
vaatwastabletten van Dreft & Sun
Luchtverfrissers van Airwick
Wasverzachters van Lenor & Silan
Vlekverwijderaars van Vanish
– en veel meer

Gezondheid

anti-snurk artikelen
– Zwangerschap artikelen
drugs- en alcoholtesten
afslank artikelen

Aanbiedingen en kortingsacties

Alhoewel Voordeeldrogisterij zich al aan de onderkant van de prijsmarkt bevind staan er alsnog elke week nieuwe aanbiedingen en kortingsacties centraal. Klanten kunnen hiervan op de hoogte blijven via de nieuwsbrief, Facebook en Twitter. Vaste klanten kunnen tevens gebruik maken van het puntenspaarsysteem. Op basis van het aantal gespaarde punten wordt er dan korting gegeven bij een volgende aankoop.

Voorgaande webshops

Ondanks de samenvoeging van het assortiment onder één shop hebben klanten nog steeds de gelegenheid om te bestellen bij de voorgaande webshops van HeytingeBusiness. Wie echter bereid is om vele euro’s te besparen op het gebied van verzorging, gezondheid én schoonmaak is bij Voordeeldrogisterij aan het juiste adres.