2in1 shampoo

Het gemak van een 2 in 1 shampoo

Gemak dient de mens. Wat is er immers nou fijner aan één fles, waarin alle douche benodigdheden zijn verwerkt. De 2in1 shampoo is een voorbeeld van zo’n gemak. Het alles in één idee is zelfs zo aantrekkelijk dat er 3in1 shampoos zijn uitgebracht. Nog meer voordeel en gemak? In dit artikel leest u wanneer zulke shampoos uitkomst kunnen bieden en wanneer niet.

De 2 functies van een 2in1 shampoo en de voordelen

De voordelen aan een 2in1 shampoo is het besparen van tijd en kosten. Dit komt door de 2 shampoos in hetzelfde product. De meeste 2 in 1 shampoos verzorgen het haar en de huid, waarmee het enerzijds als een shampoo en douchegel functioneert, maar er zijn ook 2 in 1 shampoos te vinden die middels een shampoo & conditioner functie enkel het haar verzorgen. Door de toevoeging van een conditioner voelt het haar na gebruik zijdezacht aan. Er hoeft dus geen aparte conditioner aanschaft te worden.
Wanneer is een 2in1 shampoo af te raden?

De 2in1 shampoo is niet geschikt voor elk haartype. De combinatie van shampoo en conditioner is niet genoeg bij haartypes als sterk zorgbehoevende , extreem droog, gevoelig voor gespleten haarpunten en voelt als stro. Daarnaast is de shampoo afgeraden voor mensen met zeer fijn of vet haar. De 2 in 1 shampoo verzwaart fijn haar en maakt het vezelig en onverzorgd uitzien na een korte tijd. Bij vet haar maken de vele actieve ingrediënten zoals oliën, wassen en extracten het haar nog vetter dan dat het al is. Vooral bij fijn haar biedt zo’n 2in1 shampoo dus geen uitkomst.

Nieuw: 3 in 1 shampoo

Naast het voordeel van de combinatie van de 2in1 shampoo is er nu een 3 in 1 shampoo. Het voordeel van een combinatie shampoos in 1 wordt uitgebreider. De derde functie in de shampoo dient als douchegel. Douchen wordt dus nu nog gemakkelijker door deze alles-in-een shampoofles.

Voordelig 2 in 1 shampoo bestellen?

De meest gebruikte en goedkope shampoos hebben we voor u op een rijtje gezet.

Het merk Andrélon heeft een 2in1 shampoo die in de vorm gaat van een douchegel & shampoo variant.

Het merk Axe biedt ook een 2in1 shampoo die zowel voor het lichaam als voor het haar kan worden gebruikt.

De verfrissende 2in1 shampoo van Nivea biedt u ook de verzorging voor het lichaam en haar in één shampoofles.

Ook het sportieve merk Adidas ontbreekt niet in deze categorie shampoos en heeft een 2in1 shampoo dat voor het lichaam en voor het haar kan worden gebruikt.