Elektrisch tandenpoetsen

Elektrisch tandenpoetsen voor kinderen

Elektrisch tandenpoetsen is in het algemeen beter en makkelijker dan poetsen met een gewone tandenborstel. Elektrisch tandenpoetsen maakt het voor de meeste kinderen ook leuker en stimuleert daardoor het goed tandenpoetsen, ook bij de kinderen die niet graag poetsen. Door deze stimulatie gaat elektrisch tandenpoetsen vaak beter en wordt het gebit meestal schoner.

Speciale elektrische tandenborstels voor kinderen

De speciale elektrische tandenborstels hebben een iets kleiner en zachter borstelkopje dan een elektrische tandenborstel voor volwassenen en ze bewegen iets langzamer. Het borstelkopje komt makkelijk overal bij, ook bij de moeilijkere plekjes.

Het handvat van de elektrische kindertandenborstel is kleiner en daardoor voor kinderen beter vast te pakken. Vaak zitten er felle kleurtjes en figuurtjes op de tandenborstels die de kinderen aanspreken. Hierdoor worden kinderen gestimuleerd om te poetsen. Het is voor kinderen ook erg belangrijk om 2x per dag te poetsen. Later zullen ze hier veel profijt van hebben.
Tandenpoetsen bij kinderen

Zet de tandenborstel recht op de tanden. Maak horizontale bewegingen en poets zachtjes. Zo poetst u de schadelijke tandplak weg. Als u een vaste volgorde aanhoudt, leert u uw kind systematisch poetsen. Zo is er minder kans dat u plekjes overslaat. Begin achteraan bij de kiezen en ga via de tanden naar de kiezen aan de andere kant. Neem er de tijd voor.

Elektrische kindertandenborstels bestellen

Oral-B biedt verschillende elektrische tandenborstels aan die uw kinderen kunnen stimuleren met het poetsen van de tanden en die de tanden goed verzorgen.

De Oral-B Elektrische Cars kindertandenborstel kan laten zien hoe leuk poetsen kan zijn

De Oral-B Elektrische Princessen kindertandenborstel geeft een echt prinsessen gevoel