BB Cream

De zomer in met de Multifunctionele BB Cream van Olaz Essentials

Als je foundation net iets te heftig vindt, is een getinte dagcrème een goede oplossing. Olaz heeft de nieuwe Essentials Touch of Foundation met een vleugje Max Factor foundation. Je hebt gegarandeerd 24 uur lang een goede hydratatie en een mooie egale huid. 

Maar wat is het nou precies?

Een BB cream is een moisturizer, zonproduct en foundation in 1. De ‘perfecte’ BB cream maakt door de toegevoegde kleurpigmenten de huid mooi egaal en aan veel BB creams zjin ook reflecterende deeltjes toegevoegd.  Daardoor gaat de huid nog meer stralen. De SPF voorkomt pigmentvlekken en huidveroudering en de werkzame ingrediënten zorgen dat de huid goed gezond blijft. Klinkt ideaal,En handig, want je bent zo klaar met je ‘normaal gesproken’ tijdrovende ochtend- ritueel.

De eigenschappen van BB cream

Olaz BB cream helpt de 7 tekenen van ouder worden te bestrijden, minder diepe lijntjes en rimpels, intensieve hydratatie , frisse uitstraling, geëgaliseerde huidteint, gladdere huid,verminderde zichtbaarheid van oneffenheden, pigmentvlekjes en poriën.

Het is dus een prima crème voor elke dag, met SPF15, 24 uur vochtinbrengend, vitamine B3,E en provitamine B5, en het geeft een egale teint aan je gezicht.
En wat als ik de zon in ga?

De zomer is niet de meest ideale tijd van het jaar om je gezicht te voorzien van een goede laag make-up, maar soms heb je net even iets meer nodig als je bijvoorbeeld weet dat je gefotografeerd word. Aangezien BB cream SPF15 en uv bescherming bevat, kun je hiermee prima de zon in! Kijk wel uit met zonnebaden want de BB cream bevat natuurlijk niet zon goede bescherming als zonnebrand doet, BB cream is geen zonnebrand vervanger, maar een alles in 1 dagcrème!

Verschillen tussen deze crème en zonnebrand crème

Het grote verschil tussen zonnebrand en BB cream van Olaz, dat is toch wel de zonnebeschermingsfactor. De BB cream is prima voor overdag, voor een mooie egale tint en toch die bescherming tegen de zon. Maar ga je toch echt bakken in de zon is het toch echt aan te raden om zonnebrand te gebruiken.Volgens Leslie Bauman, dermatoloog bij de Universiteit van Miami, zou je een 14-15 keer dikkere laag van een make-up product moeten opbrengen om de beschermingsfactor die vermeld wordt op de verpakking te bereiken. Dit geldt zowel voor poeder als voor foundation. Smeer dus als je rondom lunchtijd van de zon wilt genieten een apart zonneproduct op je gezicht. In dat geval heb je ook over een aantal jaren nog maar een dun laagje make-up nodig…. Let wel op dat als je een crème gebruikt, dat deze uv-bescherming of een SPF factor bevat. Een beschermingsfactor in je make-up is prima zolang je maar beseft dat het slechts een zeer geringe bescherming geeft.

Bestel de Olaz BB cream of Olaz zonnebrandproducten hier!