Het kiezen, passen en kopen van afslankbroeken

Het dragen van figuur-corrigerende afslankboeken neemt elk jaar in populariteit toe. Waar figuurcorrigerend ondergoed lang bekend heeft gestaan als ouderwets en saai, is het vandaag de dag een onderwerp van mode. Figuurcorrigerende kleding onderscheid zich in de mate waarin het een lichaamsdeel corrigeert en het lichaamsgebied waarop de focus ligt. Ligt u uw focus op het het onderlijf en oriënteert u zich daarbij op afslankbroeken? Laat deze belangrijke aandachtspunten dan niet links liggen!

Waarom kiezen voor een afslankbroek

Bij de keuze van een afslankbroek is de gewenste vorm vaak een belangrijk aandachtspunt (waarom zou je anders immers kiezen voor een afslankbroek). Bij steeds meer afslankbroeken staan comfort en andere stimulerende eigenschappen echter ook op de voorgrond, waardoor de balans tussen comfort en het corrigerende element beter uitvalt.

Hoog draagcomfort

Binnen de wereld van de shapewear wordt er tegenwoordig veel aandacht besteed aan de balans tussen comfort en correctie. Een afslankbroek is vaak gemaakt van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Hierdoor zitten de afslankbroeken als gegoten, en dragen ze zeer comfortabel. De afslankbroeken zijn onder de kleding te dragen zonder dat dit aan de buitenkant te zien is.

Leggen van lichaamsaccenten

Door een legging kun je het accent op bepaalde lichaamsdelen leggen. Een legging (ofwel het broekje met pijpjes) geeft een plattere buik en geeft een gewenste vorm aan heupen, dijen en billen.

Versteviging van de huid

Een afslankbroek stimuleert de huid door zijn werking en maakt het steviger. Door een combinatie van dragen en bewegen voorkomt u een sinaasappelhuid (bobbelige structuur dat de huid en onderhuid zichtbaar is). Door de constante micromassage, warmte en vochttoevoer, zal uw bloedsomloop verbeteren, wat bijdraagt aan een huid dat er strakker en gladder uitziet en aanvoelt.

Shape effect corrigerende kleding

Hierbij een tabel dat informatie bevat over verschillende typen corrigerend ondergoed. U kunt uit de tabel opmaken welk type afslankbroek voor u gewenst is. Daarbij kunt u ook informatie vinden over welk soort corrigerend ondergoed hoort bij welk shape effect.

Shape effect Soort corrigerend ondergoed
Slankere benen Kies een corrigerend broekje met pijpjes of een corrigerende jurk.
Slankere billen Kies een corrigerende body of corrigerend broekje met extra versteviging op de billen.
Lovehandles verbergen Bijna alle shapewear is geschikt!
Plattere buik Bijna alle shapewear is geschikt! Heb je een “hoge buik”, kies dan voor shapewear met een hoge taille of schouderbandjes.
Gladde rug Kies een corrigerende body, jurk of top met een hoge rug of brede schouderbanden.
Slankere heupen Kies een corrigerend broekje, body of jurk
Slankere taille Kies een corrigerende body of jurk, of een corrigerend broekje met een hoge taille.
Volledig silhouet corrigeren Kies een corrigerende body met pijpjes of een corrigerende jurk.

Kies de juiste shapewear

Slimming Level

Hierbij een overzicht van de verschillende soorten maten van de lanaform corrigerend ondergoed. U heeft de keus uit verschillende maten. De maten verschillen van Ligt tot Extreem strak. Daarbij vindt u passende informatie die het resultaat kort samenvat. Het biedt een keus tussen comfort en de mate waarin kleding het lichaam corrigeert.

Slimming Level
Light Voor wie niet op zoek is naar speciale support, maar wel graag haar probleemgebieden bedekt. Zeg dus maar vaarwel tegen knellende elastieken randjes en zichtbare ondergoed lijntjes. Ideaal voor dagelijks gebruik.
Medium Shapers die je een mooi, gestroomlijnd silhouet geven, zonder in te leveren op comfort. Deze shapers geven je een lekker “ingepakt” gevoel en precies genoeg steun om je de hele dag zelfverzekerd te voelen.
Super De klassieke shapewear met extra ondersteuning voor probleemgebieden als buik, billen en lovehandles. Draag deze shapewear om er geweldig uit te zien in die strakke broek of dat leuke jurkje.
Extreme De meest krachtige shapewear voor die ene speciale gelegenheid. Transformeert je lichaam door extra in te werken op je probleemgebieden.

Kopen van juiste maat

Koop figuurcorrigerende leggings NOOIT in een te kleine maat. De functie van Shapewear is juist beter wanneer je de juiste maat koopt. Elk shapewear merk hanteert een eigen maatvoering bij afslankbroeken. Bepaal je shapewear maat op basis van de confectiemaat van je broek en raadpleeg steeds de maattabel als deze wordt aangeboden.

Tips bij het aantrekken van de legging

Pas op dat je scherpe voorwerpen als ringen, armbanden en horloges afdoet voordat je je corrigerende ondergoed aantrekt om beschadigingen te voorkomen. Let daarbij ook op met je nagels.

Stap bij het aantrekken altijd in het product in plaats van het over je hoofd aan te trekken. Ook bij hemdjes en jurkjes. Het is niet alleen gemakkelijker, maar versterkt ook het slimming effect van de shapewear. Pas op: sommige producten hebben een sierrand. Trek hier niet aan bij het aantrekken, want dan kan deze namelijk afscheuren.

Bij corrigerend ondergoed met pijpjes plaats je eerst het pijpje op je bovenbeen tot op de juiste hoogte, voordat je voorzichtig het broekgedeelte over je heupen en billen optrekt. Corrigerend ondergoed met een hoge taille vouw je bij elkaar en trek je eerst aan als een gewone slip. Daarna vouw je de taille omhoog over je buik.

Beweeg tijdens het passen

Beweeg je even goed als je de de legging eenmaal aan hebt getrokken. Zo kun je zien en voelen of alles goed op zijn plaats blijft zitten.

Maat kiezen

Veel vrouwen hebben de gedachte dat ze corrigerend ondergoed in een of meerdere maten kleiner moeten kopen dan ze gewoonlijk dragen. Dat is een fabeltje. Je kan corrigerend ondergoed het beste in je reguliere maat kopen. Wanneer er twijfel is tussen twee maten koop je zelfs beter de grotere maat. Dit om te voorkomen dat de randjes in de huid snijden of gaan omrollen.

Lanaform afslankbroeken
Wat is het kenmerkende aan lanaform afslankbroeken?

Lanaform Fuseau legging   

Het dragen van de Fuseau legging van Lanaform zorgt voor versteviging en ondersteuning van het lichaam. Uw houding zal aanzienlijk verbeteren. De legging zorgt ook voor een betere bloedsomloop en weefselcirculatie, wat nodig is om sneller en effectiever af te vallen en centimeters te verliezen.

Lanaform Mass & Slim afslankbroek

Het dragen van de lanaform Mass & Slim afslankbroek zorgt voor een doelgericht stepp-in effect. Dit wil zeggen dat de billen, de buik en de dijen in een oogopslag slanker lijken en deze worden op een comfortabele wijze ondersteund.

Lanaform Beauty Shape legging

De Beauty Shape is werkzaam van de dijen tot het middel en zorgt voor een optimale ondersteuning van het figuur. Het drukeffect zorgt onmiddellijk voor een plattere buik en een slanker middel. De vorm van de billen wordt eveneens gecorrigeerd waardoor u slanker lijkt. U krijgt meteen zonder moeite of inspanning een mooier figuur. Het katoenen opzetstuk biedt de gebruikster veel comfort.

Lanaform Bodyline legging

De lanaform Bodyline legging voorkomt en verdrijft celluclitis. Daarbij zorgt het voor een constante micro-massage, en gaat zweten tegen. De afslakende gaine Body line helpt cellulitis en een sinaasappelhuid bestrijden aan de bovenkant van de dijen, billen, buik en de heupen. Dit product is zeer geschikt om te vermageren en helpt om uw lichaam een nieuwe vorm te geven. De effecten van de corrigerende broek lanaform body line zijn binnen enkele weken zichtbaar en merkbaar. Het resultaat is vermindering van de omvang van uw buik, dijen en billen. Door deze speciale samenstelling zit de afslankbroek erg aangenaam en onzichtbaar onder uw kleding.

Voor nog meer keus uit deze afslankbroeken neem dan gerust een kijkje; https://www.voordeeldrogisterij.nl/gezond-en-intiem/afslanken/afslankbroeken-leggings

Wees tevreden met jezelf

Het klinkt harstikke mooi om met figuurcorrigerend ondergoed en andere shapewear een strak lichaam te krijgen. Toch berusten de vele promotie uitingen niet op waarheid. In reclames worden natuurlijk altijd slanke modellen gebruikt, terwijl dit niet reëel is! Je ziet wel duidelijk verschil bij het dragen van figuurcorrigerend ondergoed, maar het effect zal altijd beperkt blijven. figuurcorrigerende ondergoed en andere shapewear kunnen er wel voor zorgen dat je net wat meer zelfvertrouwen krijgt en daardoor lekkerder in je vel zit, maar wees vooral ook tevreden met jezelf!

1943464104_happy_woman_fotolia_12331389_subscription_xxl_answer_5_xlarge