Zeg maar dag tegen muggen met byebites

Zeg maar dag tegen insecten met de producten van Byebites

De zomerse activiteiten in de buitenlucht gaan nog wel eens in combinatie met ongewenst ongedierte. Vooral in warme natuurrijke gebieden krioelt het nog wel eens van de muggen, wespen en natuurlijk teken. Een hoop irritatie kan bespaard worden als de juiste maatregelen getroffen worden met de producten van Byebites, dat bescherming geeft tegen deze ongewenste muggen, wespen en teken. Alle producten van Byebites zijn bewezen effectief, dermatologisch getest en voordelig online te bestellen bij Thuistesters.

Byebites tegen muggen

ByeBites Anti Muggenspray  is een spray is van milde en natuurlijke basis, wat het ideaal maakt voor gebruik op het strand, de camping, aan en op het water en in het bos. Het handige aan deze spray is dat het zijn werkzaamheid behoudt na het zwemmen. Deze spray is ook zeer geschikt voor kinderen!
Byebites tegen teken

Niets is rottiger dan een kennismaking met de verkeerde teek. Byebites Teek spray houdt deze teken op afstand met 100% natuurlijk werkzame stoffen. Uiteraard biedt het geen garantie tegen een tekenbeet, maar kan gebruikt worden om de kans op tekenbeten te verkleinen. Mocht u ”slachtoffer” worden van een tekenbeet, dan heeft u uiteraard ook de gelegenheid om u te laten testen middel een tekentest.

Byebites tegen wespen

Hoe wespen aangetrokken worden is door de jaren heen wel duidelijk geworden. Met de werkzame stoffen die de spray van Byebites bevatten leren we gelukkig ook om ons te beschermen van deze wespen. De anti wespen spray bevat Aloë Vera en is verzorgend en verzachtend voor de huid en houdt wespen op een plezierige afstand.