Wat voor babyfoon heeft u voorkeur?

Bent u zich aan het oriënteren op een babyfoon? Graag bieden wij informatie over de verschillende babyfoons die het assortiment van Thuistesters telt. Niet alleen zijn deze babyfoons zeer voordelig te verkrijgen, maar heeft elke babyfoon een verschillende aantal specificaties die zijn afgestemd op de wensen van verschillende gebruikers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een babyfoon met camera? Of een babyfoon met muziek?

Alecto DBX82 Babyfoon

De Alecto DBX82 is de goedkoopste babyfoon die zowel geschikt is als baby-oppas en ruimtebewaking. De babyfoon beschikt over een bereik van tot wel 3 kilometer afstand, zodat uw baby altijd in de gaten gehouden kan worden. Tevens beschikt de Alecto DBX82 Babyfoon over een ingebouwd nachtverlichting systeem. Het apparaat is geschikt voor zowel stationair gebruik (in huis), als mobiel gebruik (voor op de camping). Doordat de DBX82 een laagbatterij verbruik heeft, kan het lang in gebruik genomen worden.
Gigaset PA 530 Babyfoon

In de middelste prijscategorie vindt u de Gigaset PA530 Babyfoon, voor als ondersteunende voorzieningen gewenst zijn op de babyfoon.
De Gigaset PA530 Babyfoon heeft namelijk negen slaapliedjes die afgespeeld kunnen worden, zodat uw kindje kan slapen in een veilige omgeving. De babyfoon heeft ook ingebouwde sensoren waardoor de temperatuur en luchtvochtigheid gemeten kan worden, dit verhoogt het slaapcomfort van uw kindje. Een andere extra optie die de PA530 in vergelijking met de DBX82 biedt is, dat het over een tril- en voedingsalarm beschikt.

Babyfoon met camera

Veiligheidsmaatregelen voor uw baby kunnen natuurlijk ook getroffen worden met de introductie van een camera op de babyfoon. De Alecto DVM70 onderscheid zich t.o.v. de andere twee type babyfoons door de ondersteuning van een infarood camera met luidspreker en microfoon. Op deze manier kunt u makkelijk op de hoogte blijven van uw baby. Naast de ondersteuning van een camerafunctie op de babyfoon is deze ook in staat om verschillende slaapliedjes af te spelen. De babyfoon verbruikt 70-80% minder energie. Hiermee valt de babyfoon te kwalificeren als een ECO duurzaam product.

Het kiezen van de juiste babyfoon

Het kiezen van de juiste babyfoon hangt helemaal af van uw gewenste prijsklasse en de gewenste mogelijkheden van een babyfoon. Voor meer informatie over de verschillende soorten babyfoons gaat u naar voordeeldrogisterij.nl