Wat voor anti snurk product past bij u

Wat voor antisnurk product heeft uw voorkeur?

Snurken is een zeer veel voorkomend verschijnsel. Ongeveer een derde tot de helft van de Nederlandse bevolking snurkt. Snurkgeluiden zijn altijd een teken dat de luchtdoorstroming in de neus of de keelholte gehinderd wordt. Door de vernauwing in de luchtwegen ontstaat er turbulentie in de circulerende lucht, waardoor  zachte delen gaan vibreren, meestal het zachte gehemelte en de huig, soms ook in de tongwortel en de keelholte.

Er veel verschillende producten beschikbaar om het snurken tegen te gaan. Maar welk anti snurkmiddel past nou precies bij mij? In dit artikel wordt deze vraag beantwoord door verschillende soorten informatie te verzamelen over de verschillende producten. Door korte stukjes te schrijven, kunt u zelf een keus maken welk anti snurk product het beste bij u past. De producten die hier samengevat zijn, worden allemaal op Voordeeldrogisterij verkocht.

Waar herkent u zich het meest in? Klik op een van de titels om meteen naar het juiste kopje te gaan.
Rugslaper
Snurk neus
Mond open tijdens het slapen
Kaak op juiste positie houden
Tong naar voren plaatsen
Vernauwing luchtwegen tussen neus- en keelholte
Overig

Rugslaper

De kans is groter dat als je gaat slapen op je rug, je dan ook gaat snurken. Bij het slapen op de rug krijgen de keelspieren een ontspannend gevoel, waardoor de luchwegen blokkeren. Verschillende producten kunnen je helpen om niet op je rug te gaan slapen.

Antisnurk shirt
SomnoCushion Pro is speciaal ontworpen om u van het snurken af te helpen. Het kussen heeft het design van een rugzak, waardoor u niet meer op uw rug kunt gaan liggen. Dit product zorgt ervoor dat u op uw zij gaat liggen zodat uw tong niet meer naar achter gaan zakken, dit zal het snurken verminderen of verdwijnen.
Doordat het product een verstelbare borst-, en schoudergordels heeft, kunt u zelf de strakheid van het product om uw lichaam aanpassen. Het kussen is een gemodificeerde rugzak die gemaakt is van slijtvast en onverwoestbaar weefsel en uiterst geschikt om mee te nemen voor op reis.

De Somnobelt is bijna gelijk aan de SomnoCushion pro. Het grote verschil is dat u dit product alleen om uw onderbuik hoeft te doen en niet om de hele rug. Door deze twee verschillende producten aan te bieden, heeft u meer mogelijkheid in comfort voorkeuren.

Dr.Tomed bestaat uit een shirt en kussen die op de rug zit. Deze zachte kussen zorgt ervoor dat als u op uw rug gaat liggen, de luchtweg tussen de stembanden en in de gang van de neus smaller wordt. Dit zorgt ervoor dat u minder gaat snurken.
 
Antisnurk vest
Slaapapneu of OSAS is al lang geen onbekende aandoening meer. Slaapapneu wordt gekenmerkt door luid snurken, stoppen van de ademhaling en slaperigheid overdag. Dit komt voor bij ongeveer 7,5% van de Nederlandse bevolking en bij meer dan de helft van de ouderen boven de 65 jaar.

De symptomen van OSAS zijn naast het snurken:
* Vaak wakker liggen
* Ontwaken met een droge mond of hoofdpijn
* ‘s nachts transpireren
* ‘s nachts regelmatig plassen

RLV Vest Normaal kan zorgen dat de klachten deels afnemen. Ook is er een RLV Vest Deluxe uitvoering. De deluxe uitvoering heeft een verbeterde vulling ten opzichte van de normale uitvoering.
 
Rugband
Snore Breaker zorgt er voor dat u weer kan genieten van een ongestoord, weldadige nachtrust. De band is speciaal ontwikkeld voor rugsnurkers en wordt alleen actief als u op uw rug ligt. Wanneer u in deze houding ligt, geeft de rugband na dertig seconden een lichte trilling en een zacht zoemend geluid af. Deze trilling veroorzaakt een lichte irritatie; voldoende voor u om te draaien op uw zij of buik, maar onvoldoende om u wakker te maken. U draait dus in uw slaap. Zodra u draait wordt de rugband gedeactiveerd en stopt deze meteen met trillen.
Het grote voordeel van dit product is dat dit in verhouding tot de andere producten, een klein product is.

Hoofdkussen
De Posiform en het huismerk antisnurk hoofdkussen zorgen ervoor dat er meer ruimte tussen de slijmvliezen komt, waardoor er meer lucht door kan stromen en het vibreren wordt vermeden.
Het kussen heeft twee kanten:
– bovenkant anti snurk kussen voor gebruik bij Zijlig
– onderkant anti snurk kussen voor gebruik bij Ruglig

Snurk neus

Een te nauwe neusholte oftewel neusverstopping door zwelling van het neusslijmvlies, door poliepen of door een scheefstand van het neustussenschot, waardoor een te lage luchtdruk ontstaat in de keelholte bij het inademen.

Neusspreiders
Nasivent geeft merkbaar extra lucht tijdens het slapen waardoor het snurken afneemt. NasiVent bestaat uit twee aan elkaar verbonden flexibele buisjes. Deze buisjes houden de neusvleugels uit elkaar. Het materiaal is een supersofte samenstelling van polyethyleen en silicon, dit zorgt ervoor dat het duurzaam, onbreekbaar en het een leven lang mee gaat. NasiVent is veilig voor de longen omdat negatieve stofdeeltjes hoger in de neus en de middelste neusschelpen uit de lucht wordt gefilterd.
Medisch onderzoek heeft bevestigd dat de pijpjes de neus niet vervormd of onder druk zet. Hierdoor wordt de juiste toepassing zonder irritatie, ook op langer termijn verkregen.
Het product heeft een neusslot dat voorkomt dat de NasiVent tijdens de slaap uit de neus glijdt. Er worden vier maten verkocht hierdoor is er altijd een maat die bij u past.

Nasal Breath Aid neusspreider zorgt voor een betere ademhaling door de neus. Als u de neusspreider in de luchtingang stopt dan, zorgt hij ervoor dat er meer lucht door de neus gaat. U zult merken dat u minder of helemaal niet meer snurkt en wanneer u wakker wordt uw mond minder droog is.

De voordelen van Nasal Breath Aid:
– Herkbruikbaar, in tegenstelling tot andere strips
– Meteen klaar voor gebruik, geen voorbereidende stappen
– Geen kleverige materialen, de huid irriteert niet meer
– Werkt meteen
– Geen droge mond meer
– Geen oneffenheden in het gezicht

Als u Nasal Breath Aid gebruikt, heeft u ook direct betere sportprestaties. Verkoudheid houdt de Nasal Breath Aid ook niet tegen.

Airmax verwijdt de neusgaten en is eenvoudig in de neus te plaatsen. De vorm en het zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof zorgen er voor dat de Airmax nauwelijks voelbaar gedragen wordt. De werking van  Airmax gaat uit van de duwkracht van het ontwerp en comfort tijdens het dragen. De neus werkt als een luchtbehandeling systeem, zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid worden geoptimaliseerd. De neus werkt als een filter. Vuil en schadelijke stoffen worden uit de lucht gefilterd. Dus hoe makkelijker je door je neus kunt ademen, hoe beter.
Er zijn verschillende soorten/maten Airmax neusspreiders: Airmax antisnurk small/medium, Airmax antisnurk sporters small/medium. Door het dragen van de Airmax verbetert de luchtstroom in de neus met als resultaat:
– Meer lucht tijdens het sporten
– Minder last van snurken
– Minder benauwdheid bij verkoudheid
– Minder benauwdheid bij luchtwegallergie
– Minder behoefte aan neusdruppels

ClipAir verbetert de ademhaling en zorgt voor een betere zuurstofvoorziening voor de spieren. Het voorkomt het dichtklappen van de neusvleugels in het geval van diepe inhalaties, hierdoor wordt de ademhaling door de neus via een natuurlijke weg verbetert. Het ClipAir systeem is gemaakt van een biomedisch elastisch materiaal voor een optimale, comfortabele ondersteuning. Daardoor is het gemakkelijk om eraan te wennen. Het gevoel van een verstopte neus door verkoudheid, allergieën  kan sterk reduceren of verminderen.
ClipAir is beschikbaar in small,medium en large. Het systeem is tevens te gebruiken bij sportieve activiteiten.

Nozovent verwijdt de neusgaten zodanig dat de ademhaling door de mond niet meer noodzakelijk is. Op deze manier beïnvloedt Nozovent het snurk gedrag positief. Onderzoekt heeft namelijk uitgewezen dat Nozovent het snurken aanzienlijk vermindert. Nozovent proefpersonen waren zeer enthousiast over het resultaat. Nozovent is ontwikkeld en langdurig getest op 50 proefpersonen. Bij ruim 80% van de Nozovent proefpersonen was het snurken aanzienlijk verminderd evenals klachten van een drogen keel en mond.
Nozovent kan ook gebruikt worden tijdens het sporten. Bij de sporters is gebleken dat de stijging van de bloeddruk aanmerkelijk lager is dankzij de verwijde neus. Wanneer sport wordt beoefend of zware lichamelijke inspanning wordt verricht is het normaal dat men naar verloop van tijd door de mond gaat ademen. Dit is logisch omdat het lichaam meer zuurstof vraagt dan dat door de neus kan worden aangevoerd. Nozovent vergroot de neustoegankelijkheid, waardoor er meer lucht door de neus kan worden opgenomen.

Uit onderzoek is gebleken dat de neusspreiders van Acusnorehet beste product voor een snurkneus is. en het heeft deoor personen die door hun neus snurken. De neus kan verstopt raken of de neusvleugels kunnen naar binnen staan, waardoor de luchtwegen te weinig lucht doorlaten om normaal te kunnen ademen.Met de neusspreiders van Acusnore komt u eenvoudig van dit ongemak af.
De neusspreiders zijn gemaakt van zacht siliconen en zijn medicijn- en chemisch hulpmiddel vrij. Het hypoallergeen en natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat het geen irritaties aan de neus veroorzaakt. De Acusnore heeft zachte ribbeltjes en een vinnetje die de stevigheid in de neus garanderen. De neusspreider wordt met de buisjes in de neusgaten geplaatst en zorgt dat de luchtwegen vrij blijven en de neusvleugels niet naar binnen klappen. De kleine tubetjes worden op hun plek gehouden door de antislip techniek en het verbindingsstukje tussen de buisjes.
De neusspreider is geschikt voor mensen met een kleine neus, mensen die last hebben van snurken doordat de neusvleugels dichtklappen en mensen die vaak verkouden zijn en hierdoor snurken.
 
Neuspleisters
Nozoair zijn de nieuwste generatie neusstrips en is een gepatenteerd concept. Een dun, verend strookje kunststof dat ligt ingesloten in de kleeflaag van de neusstrip. De neusstrip verwijdt de neusvleugels zachtjes en houdt deze open. Hierdoor krijgt men een permanente en gelijkwaardige wijze een luchtdoorstroming gedurende tien tot twaalf uur. Uiteindelijk wordt het snurken verminderd.
Breathe Right zorgt ervoor dat uw neus tot 31% meer lucht krijgt. Hierdoor kan het snurken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Onderzoek heeft aangetoond dat 75% van de snurkers baat bij dit product heeft. Dit kan dus resulteren in een betere nachtrust!
Er zijn verschillende types Breathe Right neusstrips. Hierdoor is er altijd een Breath Right voor u beschikbaar.

Nozovent is gebaseerd op het vergroten van de luchtstroom door de neus. Dit is belangrijk omdat ademhalen door de neus beter is dan door de mond. De neus reinigt, verwarmt en bevochtigt de ingeademde lucht. Inademen door de mond betekent dat de verontreinigde lucht direct door de mond in de longen komt.
Doordat Nozovent de neusgaten verwijdt is het ademen door de mond niet meer noodzakelijk. Hierdoor wordt het snurk gedrag positief veranderd. Onderzoek heeft dan ook uitgewezen dat Nozovent het snurken aanzienlijk vermindert. Bij ruim 80% van de personen is het snurken minder geworden of zelfs opgehouden.
 
Neusclip
Snore relief opent je neusholtes en verstevigd je huig. Nu adem je vrijer wat het snurken doet verminderen of zelfs bijna helemaal stoppen.
Eigenschappen van de Snore Relief zijn:
– Volledig onschadelijk voor de gezondheid
– Geurloos
– Geen neveneffecten
– Geeft geen irritatie aan de ogen

Aan weerskanten van de clip bevinden zich zuurstofgeleidende buisjes die je ademhaling bevorderen. Dankzij het principe van de natuurlijke ademhalingsbeweging, duw je het apparaatje automatisch tijdens je slaap tegen je neustussenschot.

De PerfectNose siliconen neusfilters geeft u in 10 tot 15 minuten per dag een mooi gevormde neus. De lifter helpt de neusbrug recht te zetten en de neus te liften. De neuslifter is een steeds populairder product, want met slechts 10 tot 15 minuten per dag dragen ontwikkelt u een scherpe en hoge neusbrug. De neuslifter is met de kleine siliconen dopjes snel aan te passen in twee maten, zodat hij altijd goed past.

Acusnore Magnetisch heeft een magnetische werking, volgens de Chinese medicijnen therapie van magnetische werking. Deze therapie is gebaseerd op holistische geneeswijzen, die evenwicht aan het lichaam brengen. De magneten worden gebruikt om veel verschillende problemen op te lossen, as hoge bloeddruk of hoofdpijn. De magnetische werking zorgt voor een balans in het lichaam en op die manier voor een verbeterde luchtstroom door de neus en mond. De neusclip is gemaakt van een Rare Eart Magnet 800+ Gauss, die ontworpen is door NASA. Daarnaast is de clip gemaakt van extra comfortabele siliconen met antislip. De clip blijft eenvoudig zitten en helpt u snel van het snurken af.

Mond open tijdens het slapen

Tijdens het slapen kan de mond openstaan en dit veroorzaakt het snurken. Deze producten zorgen ervoor dat de mond weer dicht is en dat het snurken kan afnemen.

Hoofdband
SleepPro houd de mond tijdens het slapen gesloten en zorgt ervoor dat je door je neus adem haalt. Ongeveer 80% van snurkers slaapt met de mond open en dit produkt is de meest voordelige en eenvoudigste manier om snurken als gevolg van een open mond tijdens het slapen te voorkomen. U wordt gedwongen om door de neus te ademen en uw luchtwegen worden voldoende opengehouden, zodat snurken wordt voorkomen.

Dankzij de verstelbare hoofdbanden met klittenband past de SleepPro op ieder hoofd, zowel bij mannen als bij vrouwen. De kinband is vervaardigd van hoogtechnologisch textiel. De onderdelen die rechtstreeks met de huid in aanraking komen zijn vervaardigd van zacht, huidvriendelijk gaastextiel voor maximale ventilatie zonder huid irritatie. De hoogstaande kwaliteit van het materiaal verzekert u van blijvend draagcomfort en een uitstekende pasvorm, ook na enkele wasbeurten.

Kaak op juiste positie houden

De kaak corrigerende hoofdband gaat van kin tot hoofdkruin. Deze elastische hoofdband zet uw onderkaak in de juiste positie zodat u minstens 66% minder snurkt. Het doel van deze anti snurk hoofdband is om de kaken op elkaar te houden waardoor u wordt aangezet om via de neus te ademen.

Hoofdband
De Acusnore hoofdband van Acusnore is ideaal voor mensen waarbij de kaak naar achter staat  tijdens het slapen, wat snurken kan veroorzaken. De band positioneert de kaken op de juiste manier, waardoor de luchtwegen in de keel weer open gaan staan en er meer lucht langs kan.
De band is gemaakt van medicijnvrije, hypoallergene en natuurlijke stof en is elastisch. De hoofdband houdt de onderkaak in positie, waardoor die de luchtwegen niet kan verkleinen, terwijl u gewoon door uw neus ademt. De dubbele band is elastisch en gaat om uw kaken en de achterkant van uw hoofd, zodat uw kaken niet uit elkaar kunnen zakken. De elasticiteit van de band en de aanpasbare elastische band zorgen ervoor dat één maat passend is voor iedereen.

De Snoozer hoofdband  houd de mond tijdens het slapen gesloten en zorgt ervoor dat je door je neus adem haalt. Ongeveer 80% van snurkers slaapt met de mond open en dit product is de meest voordelige en eenvoudigste manier om snurken als gevolg van een open mond tijdens het slapen te voorkomen. U wordt gedwongen om door de neus te ademen en uw luchtwegen worden voldoende opengehouden, zodat snurken wordt voorkomen.

Dankzij de verstelbare hoofdbanden met klittenband past de SleepPro op ieder hoofd, zowel bij mannen als bij vrouwen. De kinband is vervaardigd van hoogtechnologisch textiel. De onderdelen die rechtstreeks met de huid in aanraking komen zijn vervaardigd van zacht, huidvriendelijk gaastextiel voor maximale ventilatie zonder huid irritatie. De hoogstaande kwaliteit van het materiaal verzekert u van blijvend draagcomfort en een uitstekende pasvorm, ook na enkele wasbeurten.

Tong naar voren plaatsen

Vaak wordt snurken veroorzaakt door het blokkeren van de luchtwegen door de tong. Als u op uw rug slaapt is de kans groot dat de tong in de keel zakt waardoor de luchtwegen geblokkeerd worden en het weefsel achterin de keel gaat trillen. Dit veroorzaakt het snurkgeluid. De ideale oplossing is dus de tong uit de keel houden. Mensen die een onvolledig gebit hebben kunnen geen gebruik maken van een antisnurkbeugel, waarvoor de AVEO TSD dus de ideale oplossing is.

De  AVEO TSD is een tongstabilisator die de tong buiten de mond houdt. De tongstabilisator heeft een zacht zuigende werking op de tong waardoor deze op haar plek gehouden wordt en zo de luchtwegen niet blokkeert. De AVEO TSD geeft een eenvoudige, comfortabele, betaalbare en effectieve oplossing tegen snurken. De tongstabilisator is compact en kan eenvoudig meegenomen worden op reis. Het middel heeft maar enkele nachten gewenning nodig en is eenvoudig in gebruik. Met gebruik van de AVEO TSD zal het snurken minder worden of zelfs helemaal verdwijnen, en dat op een eenvoudige en comfortabele manier.

Vernauwing luchtwegen tussen neus- en keelholte

De belangrijkste oorzaak van snurken ligt in de keel. Het wordt veroorzaakt door vernauwing in de luchtweg tussen de neus- en keelholte en de stembanden. In deze vernauwing kunnen de wanden slap worden waardoor er, als er lucht langskomt, een vibratie ontstaat. Deze vibratie van het weefsel zorgt voor het snurkgeluid.

De Spray’s werken door  voor het slapen gaan achter in de keel te sprayen, er wordt een laagje aangebracht dat helpt tegen deze vibraties. Dit vermindert het snurkgeluid. Het werkt direct op de wanden van de keel en de neus.

De keelstrips kunnen een effectieve manier zijn om van uw snurkprobleem af te komen. U kleeft de trips aan uw gehemelte en de strips smelten gemakkelijk. De natuurlijke oliën die dan vrijkomen smeren de keelweefsels en zorgen ervoor dat het weefsel minder of zelfs helemaal niet meer trilt. Hierdoor vermindert of verdwijnt het snurken.

Olie helpt het snurken te verminderen. De aroma’s in de oliën geven geuren af die uw luchtwegen verwijden en de huig verstevigen. Hierdoor wordt het trillen van het weefsel in uw keel en neus verminderd of zelfs gestopt en heeft u geen last meer van snurken.

Overig

De overige producten kunnen helpen om snurken tegen te gaan. Deze producten kunt u altijd gebruiken.

Het antisnurk horloge zal ervoor zorgen dat u een nieuwe vorm van slaap zult ontdekken. Met behulp van het Sleep Nurse Anti snurk horloge slaapt u dieper, lekkerder en wordt u heerlijk uitgerust wakker. Daarnaast gaat de Sleep Nurse snurken tegen.
Het enige wat u hoeft te doen is de Sleep Nurse om uw pols te doen.

De antisnurk ring is een ring die geen chemische hulpmiddelen of geneesmiddelen bevat en heeft dus geen bijwerkingen. De ring is uiterst precies gemaakt met twee acupressuurpunten. De punten drukken tijdens het dragen van de ring op de meridianen die in verbinding staan met het neus en keelgebied. Het drukken op de punten helpt om het snurken en het ademen in de bijholtes soepel te laten verlopen tijdens het slapen. Bovendien verbeteren de punten ook de vaste gewoontes bij het onrustig slapen. Draag de ring tijdens het slapen, maar niet langer dan twaalf uur per etmaal. Door het dragen van de ring kunt u genieten van een rustige, gezonde nachtrust zonder snurken.

Spray tegen snurken bedekt de weefsels achter in de keel met een dun laagje en vermindert zo de trillingen die het snurken veroorzaken. Een unieke, time-release formule die de hele nacht helpt.