Warm de winter door

Denken we eindelijk aan het eind te zijn van de ‘winter’, begint het te vriezen en te sneeuwen! Gelukkig heeft thuistesters een groot assortiment waarmee u warm en gezond de winter door kunt!

Klik op de blauwe tekst om naar het product te gaan. 

Daglichtlampen

Een groot deel van de Nederlandse bevolking lijdt aan winterdepressie. Wanneer de zon niet genoeg schijnt, of u te weinig buiten komt, is er een kans dat u een tekort aan Vitamine D heeft. Deze wordt aangemaakt door het lichaam met behulp van daglicht. Wanneer u een tekort aan deze vitamine heeft, kunt u zich slap, vermoeid en snel prikkelbaar voelen. Met behulp van een daglichtlamp kunt u deze vermoeidheid tegen gaan. De lampen produceren licht dat gelijk staat aan zonlicht. De lampen kunt u gewoon op uw bureau op het werk of thuis op een tafel zetten, en zijn dus overal te gebruiken. Veel lampen hebben een instelbare sterkte, die u kunt aanpassen aan uw behoefte. Een sessie met de lamp kan zo lang duren als u wilt, en u kunt tijdens het gebruik gewoon doen waar u mee bezig was. De lamp geeft u direct meer energie, en zorgt wanneer u hem ‘s ochtends gebruikt voor een energieke start van uw dag.
Let op: gebruik de lamp niet voor het slapen gaan. Dit kan rusteloosheid of slaapproblemen geven.

Infraroodlampen

Een infraroodlamp kan heerlijk zijn in de winter, maar stimuleert het lichaam ook te herstellen en het immuunsysteem op te bouwen. De warmte zorgt ervoor dat de doorbloeding en stofwisseling worden gestimuleerd, en zo dat het immuunsysteem wordt hersteld, zodat u gezond en fit de winter in kunt! De lampen zijn niet alleen voor een therapeutische behandeling, maar ook voor een cosmetische behandeling te gebruiken (onzuivere huid).

Wake-up lights

Het idee is alweer een tijdje bekend, maar een wake-up light helpt u makkelijk op te staan. De wekker combineert geluiden met een opbouwende lichtsterkte, en helpt uw lichaam zo langzaam toe te werken naar het moment dat u moet opstaan. De lamp kan alleen u wakker maken, of zelfs de gehele kamer oplichten en is in veel gevallen te combineren met een rustgevend natuurgeluid dat u helpt wakker te worden. Op deze manier kan uw lichaam rustig op gang komen, en wordt u uitgerust en met meer energie wakker.

Warmtedekens

Voor de echte warmteliefhebbers is er een uitgebreid assortiment aan warmtedekens en knuffels. Een warmtedeken zorgt ervoor dat warmte snel door u lichaam gemaakt wordt, en wordt vastgehouden onder de deken. De dekens zijn van zachte stof gemaakt, en zijn heerlijk om onder te liggen.

Een elektrische deken kan uw bed voorverwarmen. De deken legt u op de matras, maar onder het hoeslaken. Met de afstandsbediening of het panneel stelt u de gewenste warmte van de deken in. De deken gaat opwarmen, en zorgt dat uw bed heerlijk warm is wanneer u erin stapt. Ook voor de voeten is er een aparte behandeling. De meeste dekens hebben een voetengedeelte waarvan de warmte apart is in te stellen.

Elektrische overdekens, voetenwarmers en knuffels

Naast de dekens zijn er ook verschillende andere manieren om u warm te houden in de winter. Zo zijn er de elektrische overdekens, waar u heerlijk onder kunt zitten op de bank. Ook zijn er dekens die speciaal voor uw rug en nek gemaakt zijn. Deze dekens zorgen niet alleen voor warmte, maar kunnen ook pijnlijke spieren en gewrichten verminderen.
Daarnaast zijn er voetenwarmers die uw voeten heerlijk warm houden, naar de warmte die u instelt.
Voor de knuffelaars of de kleintjes zijn er verschillende knuffels die in de magnetron kunnen. De knuffels zijn een vervanging voor een kruik en 100% veilig. De knuffel kan snel en eenvoudig opgewarmd worden door de magnetron, en stralen dan zowel warmte, als de rustgevende geur van lavendel uit. De knuffels zijn lekker zacht, en kunnen zo mee het bed in.
Neemt u eens een kijkje bij de Warmtekussens, Voetenwarmers en de warmteknuffels.