Gillette Venus Swirl scheermes

Wanneer ga je voor Gillette Venus Swirl?

Gillette introduceerde onlangs Venus Swirl, ’s werelds éérste scheersysteem zodat (als je de reclames mag geloven), je op een fijne en pijnloze manier kan scheren. Hoewel dit scheermes ongetwijfeld goed in ontvangst is genomen door gebruikers geeft dat nog geen absolute noodzaak om het aan te schaffen. Wat voor jou werkt hoeft immers niet vervangen te worden! Maar bij welke situaties biedt het scheermes van Gillette Venus Swirl wel een goede uitkomst? Je leest het hier.

Waarom scheren met Gillette Venus Swirl?

Lastige plekken bereiken tijdens het scheren

Vooral de achterkant van je knieën en dijen en je enkels, waar de huid dicht op het bot zit, zijn vaak lastig om te scheren. Een mesje met een ovalen kopstuk biet hier goede uitkomst bij, zodat je optimaal kunt manoeuvreren, en gemakkelijker rondom de lastige plekjes kunt bewegen. Zowel de Embrace als de Swirl bevatten namelijk beide 5 mesjes, maar de Swirl heeft een flexiball tussen de scheerkop en het handvat. Dit ‘balletje’ zorgt ervoor dat de scheerkop meer kan bewegen en gemakkelijk de rondingen van je lichaam volgt, bijvoorbeeld rond de enkels, knieën en oksels. De flexiball zorgt er inderdaad voor dat je makkelijk rond je enkels en knieën kan scheren.

Voor als je een hekel hebt aan scheren

Zie je scheren als een verplichting zonder enig genot te ervaren bij je scheerbeurt? De flexball kantelt licht naar links en rechts. Zo gaan de mesjes makkelijk over het lichaam zonder dat je daarbij teveel moeite moet doen. Het ligt ook lekker in de hand. Niets zo vervelend als een scheermes dat niet lekker aanvoelt en daardoor zelfs valt. Wie weet ervaar je zo nog een beetje plezier bij je scheerbeurt!
Bij een gevoelige huid

Bij 3-voudige scheermesjes hoor je vaker over dezelfde plek heen te scheren om hetzelfde resultaat te krijgen. Het kan tot irritatie aan de huid leiden als het scheermesje vaak over dezelfde plek scheert. Het is behoorlijk pijnlijk als je de huid aantast tijdens het scheren, maar omdat de 5-contour mesjes van Gillette Venus Swirl zo makkelijk met de contouren van je lichaam meebeweegt heb je hier dus veel minder last van. Dat komt door de FlexiBall technologie, maar ook door het MoistureGlide Serum waardoor het mesje makkelijk over de huid glijdt.

Tip: Alle Venus-scheermesjes passen op alle Venus-scheersystemen, behalve Simply Venus.

Zie jij het nog wel zitten met je oude scheermes, maar zou jij graag de alleen de 5-contour mesjes uit willen proberen? Zoals de kop al aangeeft, alle Venus-scheermesjes passen op alle Venus-scheersystemen, behalve Simply Venus. Zo kun je eventueel creatief combineren met scheren!

Gillette Venus Swirl online bestellen

Klaar voor een comfortabele scheerbeurt waarbij zijdezachte benen centraal staan? Zowel de scheermesjes als het scheermes van Gillette Venus Swirl zijn voordelig online te bestellen bij Voordeligscheren.

Tip: De Gillette Venus Swirl Scheerhouder + 3 Scheermesjes is tijdelijk in prijs verlaagt!