Wahl Deluxe Chrome Pro Tondeuse

Wahl Deluxe Chrome Pro

Geld besparen zit hem vaak in kleine dingen. De kosten bij de kapper kunnen hier bijvoorbeeld een afweging bij zijn. Waarom zou u naar de kapper gaan voor een knipbeurt terwijl u hetzelfde resultaat kan bereiken met de Wahl Deluxe Chrome Pro TondeuseIn dit artikel daarom een uitlichting van deze populaire tondeuse.

In het kort

+ Complete set inclusief opbergtas.

+ Aanpasbare snijbladvergrendeling en zelfslijpende messen waarborgen goed resultaat.

+ Comfortabele handgreep ligt lekker in de hand.

+ Inclusief compacte draadloze trimmer.

+ Knipt in verschillende lengtes van 3 tot 25 mm.

– Niet afspoelbaar of onder de douche te gebruiken.

– Alleen met snoer te gebruiken.

Honderden gebruikers hebben deze tondeuse een beoordeling gegeven van gemiddeld 85%.

Volgens beslist is deze tondeuse het meest voordelig online te bestellen bij Voordeligscheren.nl.
Over de Wahl Deluxe Chrome Pro

Bij een bestelling van deze tondeuse krijgt u een complete set aan benodigdheden zoals 12 uiteenlopende opzetstukken, een trimmer een spuitflacon om het haar eerst nat te maken, een scherpe schaar om de puntjes mee af te werken, enkele haarkammen en zelfs een schort dat de afgeschoren haartjes tijdens het knippen opvangt. Een draadloze chromen trimmer zorgt voor de afwerking van de bakkebaarden en de neklijn.

Doordat deze tondeuse set zoveel meegeleverde extra’s bevat is het voor iedereen toegankelijk om een geknipt kapsel tot stand te brengen en te krijgen. Toch zorgen de meegeleverde accessoires er niet voor dat deze tondeuse set zich onderscheidt van anderen. Tenslotte gaat het om een product van Wahl, een merk dat wereldwijd door duizenden kappers met veel passie gebruikt wordt. De Amerikaanse fabrikant heeft dus een naam hoog te houden. De Wahl Deluxe Chrome Pro maakt deze verwachtingen gelukkig waar. Wat te denken van bijvoorbeeld zijn verstel- en vergrendelbare snijbladen, vervaardigd van keihard high carbon staal.