Voordelig Wasmiddel

Voordelig Wasmiddel

Als u een wasmiddel koopt, is het belangrijk dat u eerst de verpakking leest. Daarop staat informatie, zoals: hoeveel zit erin, voor welk wasprogramma is het geschikt, hoeveel moet ik gebruiken en wat zijn de belangrijkste ingrediënten. 

Waspoeders

Waspoeders zijn er in twee verschillende varianten, fijnwasmiddelen en hoofdwasmiddelen. Beide varianten hebben hun eigen specialiteiten. Hoofdwasmiddellen zijn geschikt voor gekleurde, bonte en witte was. Fijnwasmiddelen bevatten geen optische wit en bleekmiddelen en zijn daarom geschikt om wollen truien, fijn gekleurde synthetische stoffen en gekleurde was schoon te krijgen. Waspoeders zijn verkrijgbaar voor de gekleurde, witte en fijne was.

Vloeibaar Wasmiddel

Vloeibaar wasmiddel is geschikt om te gebruiken bij lage temperaturen.Het verdeelt zich sneller in water dan waspoeder. Dat betekent dat oppervlakteactieve stoffen, zodra de machine draait, direct met hun werk kunnen beginnen. Het is efficiënter voor vet vuil. De wasbol voorkomt dat een gedeelte van het wasmiddel ongebruikt in de afvoer verdwijnt. Vloeibare wasmiddelen zijn verkrijgbaar voor de gekleurde, donkere, witte en fijne was
Was Pods/Tabs

Was Pods/Tabs bevatten een unieke gedoseerde formule die speciaal is ontwikkeld om rechtstreek in de kern te werken. Er wordt geen druppel wasmiddel meer verspilt en daardoor is er een 100% waskracht. Een effectief en voordelig wasmiddel. De wastabs zijn gemakkelijk, snel en duurzaam in gebruik. Was pods/tabs zijn verkrijgbaar voor de gekleurde, witte en fijne was.

Wasverzachters

Wasverzachters is een middel dat met het laatste spoelwater aan de was wordt toegevoegd om dit soepeler te laten aanvoelen en om het nog lekkerder te laten ruiken! Wasverzachters bevatten parfum dat op het wasgoed afgezet wordt om het een aangename geur te geven. De parfums in wasverzachters moeten stabiel zijn en goed aan de textiel hechten om het verlies bij het spoelen en droge te beperken. Wasverzachters zijn te gebruiken voor alle soorten was.

Voordelig Wasmiddel Online Bestellen

Bij Voordeeldrogisterij.nl besteld u eenvoudig en voordelig wasmiddel. Klik op de desbetreffende link om direct voordelig wasmiddel te bestellen!