Verschillende functies en merken van aftershave

Aftershave is een veel gebruikt product onder de mannen. Maar waar leggen de verschillende merken aftershave het accent op. Lekker ruiken? Aantrekkingskracht vrouwen? Hydratatie na het scheren? Lees hier meer over in dit blog.

Aftershaves zijn de producten die na het scheren op de geschoren huid worden aangebracht. Na het scheren kan de huid wat branderig zijn en kunnen er kleine wondjes ontstaan. De poriën van de huid zijn meer geopend dan normaal.Verschillende merken bieden aftershaves aan en hebben ieder zijn eigen functie.

Playboy

Playboy is de perfecte manier om je moderne mannelijke stijl en je mannelijke persoonlijkheid te laten zien. De aantrekkingskracht van vrouwen is grandioos omdat het luchtje een ware gentleman van je maakt.
Koop hier de aftershave die u een ware gentleman maakt
Nivea for Men

Nivea for Men dient vooral als hydraterende aftershave. Een Nivea for Men geeft net zoveel hydratatie als dat er vitaminen in verwerkt zitten. De aftershave kalmeert de huid onmiddellijk en ondersteunt en genereert de natuurlijk bescherming van de huid.

Hier vindt u een aftershave die hydratatie biedt

Axe

Axe aftershaves zijn aftershaves die uw mannelijkheid verder onderstrepen. Axe aftershaves dienen voor de lekkere geur die zich mee brengt bij gebruik. De Axe aftershaves zorgen voor een galactische mannelijke geur. Vrouwen vinden de geuren van Axe vaak erg aantrekkelijk vanwege de frisse geuren die de mannelijkheid erg versterken.

Bestel hier een aftershave die dient voor een lekkere geur

Amando

Amando aftershaves dienen ook voor de geur en geven een kalmerend effect na het scheren. De aftershaves van Amando hebben een sportieve mannelijke geur. Voor de vrouw zijn de aftershaves van Amando ook erg aantrekkelijk.

Koop hier een aftershave die u een sportieve mannelijke geur geeft