wat is het beste scheermes voor mij

Vergelijk en kies het beste Gillette scheermes

Door het vele aantal scheerlijnen van Gillette is het lastig om door de bomen het bos te zien. Toch heb jij ook de behoefte om die bos haren weg te scheren en daarbij te gaan voor het beste scheermes van Gillette. Maar wat houden die innovaties van Gillette precies in en waar moet u op letten bij de aanschaf van een scheermes? Voordeligscheren helpt u bij het maken van de 

Jungle van innovaties

Hoewel de scheersystemen van Gillette zich onderscheiden door de verschillende functies en zich daardoor beter afstemmen op de gewenste scheurbeurt van een gebruiker, is het wel van belang om te weten waarvoor al die specifieke functies nou dienen.

Welke innovaties zijn meer bedoeld als verkoopverhaal?

Welke innovaties dragen echt iets bij aan een scheerbeurt?

In het onderstaande overzicht tref je in vogelvlucht de meest bekende scheersystemen van Gillette en daarbij alle specificaties.

Wat betekenen de innovaties en wat draagt bij aan een beste scheerbeurt en daarbij het beste scheermes? Onderaan dit nieuwsbericht staan de innovaties en het “praktisch nut” daarvan uitgelegd.

Gillette Mach 3 Scheermessen

gillette scheermesjes

gillette mach 3 turbo scheermesjes

 Gillette Mach 3 scheermesjes

gillette mach 3 sensitive scheermesjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gillette Fusion Scheermessen

gillette scheermesjes

gillette fusion scheermesjes

 gillette fusion power scheermesjes

gillette fusion proglide scheermesjes gillette fusion proglide power scheermesjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toelichting Gillette scheermes innovaties

Gelstrips vs. beschermende strips

gelstrip

Zowel de gelstrips als de beschermende strip voorkomen een probleem waar veel mannen last van hebben: huidirritatie na het scheren. Deze beschermen de huid. Gelstrips hydrateren de huid alleen extra t.o.v. beschermende strips. De Mach3 Turbo is voorzien van een 30% bredere gelstrip dan de originele.  Overigens zijn de Mach 3 uitvoeringen net als de Fusion scheersytemen voorzien van een indicator op de gelstrip, dan aangeeft wanneer het mesje toe is aan vervanging.

Hoewel het altijd belangrijk is om door middel van water of scheerschuim je gezicht te hydrateren, geven gelstrips los hiervan een aanvulling op hydratatie.

 Handgreeptechnologie                 

gillette mach3 handgreep
Mach3 handgrepen liggen wat zwaarder in de hand en hebben meer gewicht dan de fusion scheermessen, waardoor je tijdens het scheren iets minder snel geneigd bent druk te zetten op het scheermes.

Microribbels

microribbels scheermes
De microribbels rekken de huid voorzichtig, waardoor de baardharen naar boven vallen, en op deze manier beter afgesneden kunnen worden. Een microkam heeft dezelfde functie.

Aantal mesjes

aantal mesjes
Er is geen wetenschappelijk bewijs dat vijf mesjes beter scheren dan één of twee, of dat dit voor minder irritatie zorgt. Het aantal mesjes is daarbij afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Precisietrimmer

beste scheermes gillette
Met een precisie Trimmer bereik je makkelijker lastige plekken, zoals de bakkebaarden, onder de neus en rond het gezicht.

Precies draaiend scheerhoofd / Flexball technologie

 

flexball technologie
Scheermessen die zijn voorzien van flexball technologie volgen beter de contouren van het gezicht dan precies draaiende scheerhoofden. Door de flexball kan de scheerkop verschillende richtingen opdraaien, waardoor de mesbladen beter over je huid glijden.

Wat is het beste scheermes voor u?

Gillette heeft veel verschillende varianten scheermesjes. Hoewel alle scheermessen een gladde en comfortabele scheerbeurt garanderen ligt het accent bij elk scheersysteem anders. Vindt jij het fijner om een scheermes te gebruiken wat zwaarder in de hand ligt? Dan sluit Mach3 daar beter op aan. Wellicht vindt jij het moeilijk om lastige plekken te bereiken tijdens het scheren? Een microkam biedt hierbij een goede uitkomst. Met welke variant jij jezelf wilt scheren hangt af van je persoonlijke voorkeur en ervaring.

Bezoek Voordeligscheren eens om u verder te oriënteren op uw beste en favoriete scheermes!