Braun Iontec Brush

Statisch en pluizend haar laten glanzen met de Braun Iontec haarborstel

Voor het verhelpen van statisch en pluizend haar heeft Braun onlangs de Iontec Hairbrush ontwikkeld. Waar sommige gebruikers veel resultaat zien bij dit product blijkt het bij andere minder goed te werken. Hoe komen deze verschillen tot stand? Waar maakt de elektrische haarborstel gebruik van? Waar kan ik de Braun Iontec brush het meest voordelig bestellen? U leest het hier!

Ionen technologie 

Ionen zijn elektrische geladen deeltjes (atomen) die zowel positief als negatief geladen kunnen zijn. In de beauty wereld wordt met name gebruik gemaakt van negatieve ionen, die ook gebruikt worden voor föhns en stijltangen. Deze negatief geladen deeltjes hebben een extra elektron en neutraliseren hierdoor de positief geladen deeltjes. Geheel volgens deze technologie zou een föhn die negatieve ionen loslaten en het haar glanzender en minder pluizig maken. Positieve (actieve) ionen werken op ongeveer dezelfde manier als een conditioner. Ze temmen direct pluizig en statisch haar waardoor je haar meteen voelbaar gladder aanvoelt (t.o.v. een gewone borstel. Er wordt zelfs beweerd dat lucht die negatieve ionen bevat zelfs bevorderlijk is voor de gezondheid. Te veel positief geladen deeltjes, na bijvoorbeeld een weeromslag of door veel elektrische apparatuur in huis, zou kunnen zorgen voor een neerslachtig gevoel. Daarentegen houden negatief geladen deeltjes de lucht schoon en bevorderen de weerstand van de mens.

Wonderproduct? 

Braun verteld het volgende over de Braun Iontec borstel.

De Braun Satin Hair 7 brush met actieve ionen is een revolutionaire innovatie binnen de haarverzorgingswereld, ontwikkeld voor vrouwen die er altijd op hun best willen uitzien. Onmiddellijke glans en gladheid vanaf de eerste beweging met de borstel, altijd en overal – slechts met één druk op de knop. De Braun Satin Hair 7 brush is eenvoudig te gebruiken, 100% draagbaar, perfect tegen pluizig en statisch haar. Je kunt het verschil direct zien en voelen want je haar zal er glanzender uitzien en heerlijk glad aanvoelen. Je zult versteld staan van het resultaat en meteen een fan worden van de Braun Satin Hair 7 brush die je haar zo ongelooflijk glad en glanzend maakt.

Dat Braun het in de beschrijving plaatst als een wonderproduct zal voor velen niet als een verassing overkomen. Toch wordt het product positief ontvangen door een groot deel van de gebruikers. De tevredenheid van dit product hangt mede af van het haartype en gebruik. Onderstaande tips voor gebruik geeft duidelijk weer wanneer de haarborstel zijn verwachtingen waarmaakt.
Niet geschikt voor krullend haar

Krullend haar is minder geschikt om te borstelen en de Braun Iontec Satin Hairbrush zal daar geen verandering in kunnen brengen.

Vermijd een vochtige omgeving

Deze elektrische Braun haarborstel is gevoelig voor een vochtige omgeving. Pas er daarom goed op dat je niet te dicht in de buurt komt van water of andere vochtige delen met de haarborstel. Elektriciteit en water is geen goede combinatie dus zorg er altijd voor dat de borstel droog gebruikt wordt.

Dof haar glanzend maken

Pluizend haar maakt het haar zeer dof. Bij het verhelpen van pluis gaat het haar ook meer glanzen. Daarbij voorkomt een zachte borstel beschadiging aan het haar. De naadloze borstelharen met een extra zacht oppervlak zorgen voor meer resultaat, vergeleken met borstels zonder Iontec.

Niet voor stijlen bedoelt

Deze Braun haarborstel is geen stijltang en eigenlijk ook geen stijlmiddel. Je haar stijlen met deze borstel gaat niet lukken. Deze Braun haarborstel is vooral bedoelt om je haar met glans te geven en daarbij pluis tegen te gaan.

Droog en pluizig haar verhelpen

Veel meiden hebben last van droog en pluizig haar en willen dat graag verhelpen. Met deze Braun aarborstel gaat dat zeker lukken. Bij het gebruik van een normale haarborstel is het belangrijk om voorzichtig te borstelen, omdat je het haar niet wilt breken of beschadigen. Vooral bij lang haar is dat lastig. Dat geldt niet met deze elektrische Braun haarborstel. Het glijdt namelijk door het haar en gaat veel makkelijker dan met een normale haarborstel.

Braun Iontec Haarborstel voordelig online bestellen

De Braun Iontec Haarborstel gaat in veel gevallen pluizig en statisch haar tegen, waardoor het tevens een glanzend effect geeft. Tijd om deze borstel te bemachtigen? Neemt u dan gerust een kijkje Voordeeldrogisterij. Tegen een zeer voordelige prijs is de Braun Iontec Satin Elektrische Haarborstel te bestellen..

braun, haar, pluizend, glanzend, droog, borstel, haarborstel, braun iontec hairbrush, voordelig