SomnoCushion, snurken, snurk, tips, bestrijden, slapen, product

Snurken bestrijden met SomnoCushion

Snurken kan heel vervelend zijn en kan leiden tot slapeloze nachten. Heeft het snurken een negatieve effect op uw leven of dat van u partner? Doe er iets aan, en geniet weer van uw welverdiende nachtrust. Er zijn tegenwoordig veel producten tegen snurken maar wat helpt nou eigenlijk echt? Benieuwd naar tips over de SomnoCushion? lees hier onze tip. 

SomnoCushion

De SomnoCushion is speciaal ontworpen om u van het snurken af te helpen. Snurken doet iedereen onbewust en dat kan leiden tot vermoeidheid of slapeloze nachten. Het is tijd om daar iets aan te doen om weer te genieten van uw nachtrust. De SomnoCushion is een speciaal ontworpen ‘backpack’.  Het bevat daarbij een opblaasbaar kussen dat slapen op de rug voorkomt. De mens snurkt het meest als het op de rug ligt. Door deze backpack zult uw ‘gedwongen’ op uw zij slapen wat snurken voorkomt.

SomnoCushion Backpack

De SomnoCushion bestaat uit een gemodificeerde rugzak, gemaakt van slijtvast en onverwoestbaar weefsel ( Nylon gecoat Polyurethan). In de rugzak van SomnoCushion wordt een opblaasbaar kussen geplaatst. Gevoerde en in lengte verstelbare borst en schoudergordels met klittenbandsluiting voorkomen dat de backpack in de slaap verschuift en comfortabel te dragen is gedurende het slapen. SomnoCushion is vanwege zijn zeer goede afwerking een groot opblaasbaar kussen en wat ook geschikt is voor grote mensen met overgewicht, (een BMI van ca. 28-29). De backpack kan opgeblazen worden, en kan dus ook worden meegenomen op reis. Daarbij biedt dat SomnoCushion een helpende hand en zorgt het ervoor dat je goed kunt slapen met een rugzak om. U merkt niet eens dat u het kussen om heeft.
Rugzak instructie

Het is wel handig om de instructie goed door te lezen omdat u dan het uiterste uit de rugzak kunt halen om het snurken tegen te gaan.
Begin met het plaatsen van de kussen in de rugzak.
Blaas de kussen helemaal op via een pomp of met de mond en laat daarna wat lucht eruit lopen totdat de druk prettig genoeg is. Laat er nog dermate veel druk in zitten zodat je niet op je rug gaat liggen.
Maak de banden over je schouder, buik en om je borst vast.
De rugzak kan gewassen worden in de wasmachine op 40 graden, het kussen kan absoluut NIET in de wasmachine.
Het is nu klaar voor gebruik en u kant de SomnoCushion gebruiken.

SomnCushion producten

https://www.voordeeldrogisterij.nl/gezond-en-intiem/anti-snurk-middelen/anti-snurk-shirt

https://www.voordeeldrogisterij.nl/somnocushion-backpack-antisnurkkussen