silidyn 5

Silidyn silicium tabletten kopen

Voor een goede en lange gezondheid hebben we silicium nodig. Het is één van de belangrijkste mineralen die wij nodig hebben. Extra silicium is essentieel in ons dagelijks leven, vooral omdat we niet genoeg binnenkrijgen. Silicium is heel belangrijk voor ons lichaam en hieronder kunt u precies lezen waarom.

Waarom Silidyn silicium?

Gezond ouder worden met Silidyn silicium, de jaren zullen geen vat op je krijgen. Het is één van de belangrijkste mineralen die wij nodig hebben. Extra silicium is essentieel in ons dagelijks leven, vooral omdat we niet genoeg binnenkrijgen. Het silicium is belangrijk voor ons bindweefsel en gaat ongemakken van botten, bloedvaten, spieren, huid, nagels en haar tegen. Ook voor de opbouw van de celwanden is silicium heel belangrijk. Silicium kun je vinden in de natuur, maar weinig vormen van dit mineraal zijn ongeschikt voor een goede opname in het menselijk lichaam. Silidyn®, echter, bevat de best opneembare en werkzame siliciumvorm. Dit gestabiliseerde ortho silicium wordt een monomeer (enkelvoudig molecuul) genoemd, omdat het zo klein is. Dit zijn hele kleine silicium siliciumdeeltjes die diep door de celwanden heen dringen, waardoor de cel in effectiviteit wordt geactiveerd. Deze activering vertraagt o.a. het degeneratieproces.

Silidyn® Silicium – 25 ml

Silidyn® Silicium met gestabiliseerd ORTHO SILICIUMZUUR (OSA) voor een uitmuntende opneembaarheid! Deze uitzonderlijke vormen nieuwe generatie van vloeibaar orthomoleculair silicium is van belang voor een gezond bindweefsel. Dit superieure voedingssupplement, met de natuurlijke bron van silicium, is volledig opneembaar en 100% zuiver. Het heeft een bewezen effect op de huid, haar en nagels, houdt de gewrichten in goede flexibele conditie en maakt de botstructuur sterker. Daarbij draagt het bij aan het proces van cel vernieuwing en heeft het een bemoedigend invloed op een goed functionerend immuunsysteem. De formule is voorzien van wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims. In een korte tijd kan men, met dagelijkse inname, al geweldige resultaten zien

Bevat: Ortho Siliciumzuur (OSA), MSM, Zink, Mangaan, Choline, Vitamine B12 en Selenium.

Dosering: Dagelijks 8 – 10 druppels.

Bijzonderheden: Clean label vloeistof. Geschikt voor vegetariërs

Silidyn® Silicium DUO verpakking – 2 x 25 ml

De samenstelling is gelijk aan de Silidyn® Silicium. Om veel gebruiker, bijvoorbeeld gezinnen, tegemoet te komen met een voordeliger verpakking, hebben ze de DUO verpakking samengesteld.  De product omschrijving is gelijk aan Silidyn® Silicium.

Bevat: Ortho Siliciumzuur (OSA), MSM, Zink, Mangaan, Choline, Vitamine B12 en Selenium.

Dosering: Dagelijks 8 – 10 druppels.

Bijzonderheden: Clean label vloeistof. Geschikt voor vegetariërs.

Silidyn® Energy – 25 ml

Om Ortho Siliciumzuur (OSA) te combineren met micronuteriënten die effectief het dagelijks energieniveau verhoogt zijn we ruim 10 jaar mee bezig geweest. Maar nu hebben we het dan eindelijk. Bij lichamelijk en/of geestelijke vermoeidheid wordt vrijwel direct resultaat bereikt door moleculaire activering van de innerlijke energie. Voor de actieve sporter, waarbij de mentale focus en het uithoudingsvermogen sterk wordt vergroot, is het product ideaal om te gebruiken. De formule is voorzien van wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims en met slecht 8 tot 10 druppels per dag merk je al het verschil.

Bevat: Ortho Siliciumzuur (OSA), MSM, L-Carnitine, vitaminen B1, B6 en de mineralen OPC,

Zink, Selenium en Folaat.

Dosering: Dagelijks 8 – 10 druppels.

Bijzonderheden: Clean label vloeistof. Geschikt voor vegetariërs

Silidyn® Spier- en Gewrichtsgel (OSA) – 140 ml

Door de unieke combinatie van het zeer opneembare Ortho Siliciumzuur en de verrijking met speciale kruiden en oliën, als o.a. Arnica, Glucosamine, MSM, Harpago en Macadamia onderscheidt dit product zich. De ultra doordringende stoffen bevorderen de microcirculatie ten behoeve van de spieren, ondersteuning bij aanmaak van kraakbeen en gewrichtsvloeistof, activeert een goede bot aanmaak en verbetert de huidtonus. Het is dus een doelgerichte en effectief inzetbare gel vrij van: Synthetische of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen. Is niet gebaseerd op verkoelende werking.

Bevat o.a.: Ortho Siliciumzuur (OSA), Macadamia, Glucosamine, Harpago, MSM en Arnica. Aanbrengen: Dagelijks 2 tot 4 maal op de te verzorgen plekken.

Ook verkrijgbaar in: Silidyn® Spier- en gewrichtsgel (OSA) – 30 ml Silidyn® Spier- en gewrichtsgel (OSA) – 50 ml