Rug ontharen met de BaKblade

Ook altijd een beetje moeite gehad met uw rug ontharen? Dan is dit precies wat u moet hebben! Ontharing van de rug is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest met de BaKblade. Nooit meer dat geklier met kleine scheermesjes, nooit meer snij wondjes en u hoeft nooit meer uw partner te vragen voor hulp.

BaKblade

De baKblade is 3 keer zo breed als een normaal scheermes, zodat u binnen no-time uw rug zonder moeite kunt ontharen. Simpel en effectief. U hoeft niet bang te zijn voor ongelukjes. De baKblade is pijnloos en beveiligd tegen snij-ongelukjes. De baKblade is roestvrij en er is geen scheerschuim nodig om uw rug te ontharen.

Voordelen van de BaKblade

  • Het ergonomische ontwerp van de bBaKblade staat volledig tot dienst van de gebruiker en is rugontharing ontzettend gemakkelijk
  • De gepatenteerde dryGLIDE™ technologie staat garandeert een glad en zacht resultaat
  • Andere methodes zoals harsen of ontharingscréme zijn vele malen onpraktischer en bovendien duurder
  • De breedte van de baKblade zorgt voor een gemakkelijke en snelle wijze van het scheren van de rug
  • De baKblade is beveiligd tegen snij-ongelukjes
  • Bij Voordeligscheren kunt u de baKblade tegen een zéér lage prijs te bestellen
  • Geen scheerschuim nodig
  • Geen batterijen nodig

Waarom andere ontharingsmethodes niet goed werken

Waarom moet u andere ontharingsmethodes vergeten en voor de baKblade gaan? Nou, naast het feit dat de BaKblade super simpel en effectief is, is het ook geen chemisch rommel en het doet ook geen pijn. In tegenstelling tot andere ontharingsmethodes. Wij hebben een paar voorbeelden op een rijtje gezet voor u;

Harsen: Harsen is een zeer pijnlijke manier om van u rughaar af te komen. Bespaar uzelf die pijn.

Laserbehandeling: Laserbehandelingen kosten een vermogen en de helft van uw rughaar blijft ook nog eens op z’n plek..

Uw partner vragen: Het kan een gênante aangelegenheid zijn om uw partner te vragen om te helpen met de ontharing van uw rug.

Ontharingscrème: Ontharingscrème is chemische rommel en u moet weer aan iemand anders vragen om u ermee te helpen. U bent dus weer afhankelijk van iemand anders.

BaKblade online bestellen

In vergelijking met andere methodes voor rugontharing is de BaKblade een uitstekende keuze. Gaat u mee met de duizenden gebruikers van Amazon die het product gemiddeld met 4,7/5 beoordelen? Bestel dan de BaKblade voor het ontharen van de rug.