Review: Schwarzkopf Perzik Shampoo

Shampoos, je hebt ze in vele soorten en maten. Elke shampoo heeft weer zijn eigen belofte en ‘specialisatie’ voor het haar. Ik wissel vaak van shampoo. (Elke shampoo heeft zijn eigen effect. De ene shampoo heeft een diep reinigende werking, terwijl de andere extra hydratatie en verzorging biedt. Door te wisselen, tussen bijvoorbeeld al 2 varianten, kun je je haar van deze verschillende effecten laten profiteren!)   Ondanks dat heb ik wel een favoriet waar ik toch steeds weer op terugval. Namelijk de Schwarzkopf Perzik Shampoo.

Review favoriete shampoo

Deze haarverzorgingsproducten van Schwarzkopf zijn verrijkt met speciale structuurvitaminen die diep in het haar doordringen en de haarstructuur tot in de punten versterken. Je haar wordt voller en sterker, en is verzorgd tot in de puntjes. Dat klinkt natuurlijk veelbelovend!

Schwarzkopf zegt het volgende over hun perzik shampoo. “De Schwarzkopf Perzik met Superfruit-Extracten geeft het haar een natuurlijk glans & vitaliteit.”

De shampoo is geschikt voor ieder haartype en heeft verschillende eigenschappen:

  • De shampoo reinigt het haar mild en maakt de haarstructuur glad
  • Versterkt het haar van de haarwortels tot in de punten
  • De fruitgeur geeft een exotisch vakantiegevoel
  • Superfruit is rijk aan vitamines en anti-oxidanten
  • Voor sterk en glanzend haar vol vitaliteit en veerkrachtTesten van het product

De reden dat ik de Schwarzkopf Perzik Shampoo in eerste instantie voor het eerst kocht was vanwege de verpakking. De shampoo zit in een grote verpakking van maar liefst 400ml. Als je, net als ik, ontzettend dik haar hebt kun je met deze shampoo dus lekker lang doen!

Review Schwarzkopf Perzik Shampoo

De shampoo is oranje van kleur. Niet erg verrassend als je uitgaat van de kleur van de verpakking, deze is namelijk ook oranje.Het eerste wat mij direct opviel bij het gebruiken van deze shampoo is de heerlijke geur. De shampoo ruikt écht naar perzik. Dit is de hoofdgeur en deze geur blijft dan ook ontzettend lang hangen in je haar. Schwarkopf heeft zeker niet gelogen met hun belofte dat de fruitgeur een exotisch vakantiegevoel geeft. Ontzettend lekker!

Mijn conclusie

Het allerbelangrijkste van een shampoo vind ik het effect tijdens en na het wassen. De reden dat de Schwarzkopf Perzik Shampoo een van mijn favorieten is, is precies hierom.

Tijdens het wassen van mijn haar met deze shampoo klit mijn haar totaal niet. Zelfs na het afdrogen van mijn haar heb ik hier totaal geen last van. De shampoo schuimt ontzettend fijn en maakt mijn haar zacht.

Na het laten drogen van mijn haar voelt mijn haar verzorgd en luchtig aan. Normaal gesproken heb ik bij verzorgende shampoos al snel last van vet haar. Bij deze shampoo heb ik hier totaal geen last van! In tegendeel, na twee tot drie dagen na het wassen ruikt mijn haar nog steeds ontzettend fris en valt het nog luchtig. De shampoo verzwaart mijn haar niet.

Dat een goede shampoo niet duur hoeft te zijn blijkt wel. De Schwarzkopf Perzik Shampoo is al voor 2,95 voor maar liefst 400ml te verkrijgen bij  voordeeldrogisterij.nl. Vele Schwarzkopf shampoo varianten zijn voordelig online te bestellen bij Voordeeldrogisterij.