Nivea Strips Visage Clear-Up

Review: Nivea Zuiverende Strips Visage Clear-Up

Gerron 7Naast het gebruik van een lekker maskertje vind ik het ook erg fijn om mijn poriën grondig te reinigen met een zuiverende strip. Ik heb meerdere soorten geprobeerd maar nog niet de zuiverende clear-up strips van Nivea. Dus die ga ik vandaag testen!

De NIVEA Visage Clearup strips verwijderen mee-eters en reinigen intensief de poriën. De strips bevatten een speciaal ingrediënt dat in combinatie met water wordt geactiveerd. Dit ingrediënt bindt zich aan het vuil in de poriën en zorgt zo voor een schone huid.
Hoe gebruik je de Nivea Visage strips?

  1. Maak de huid voch­tig met wa­ter.
  2. Plaats de strip. De strip wordt ge­ac­ti­veerd door con­tact met wa­ter.
  3. Laat de strip on­ge­veer 10-15 mi­nu­ten dro­gen.
  4. Ver­wij­der de strip voor­zich­tig. Voor een­ma­lig ge­bruik.

Testen maar!

Gerron 8

Voordat ik de strip aanbreng zorg ik dat mijn gezicht gereinigd is. Dit doe ik door een gezichtsreiniger aan te brengen en door mijn huid lichtjes te scrubben. Als ik dit niet doe, dan heb ik al snel het idee dat de strip minder goed werkt omdat mijn huid wat ‘vettig’ is door de dode huidcellen die nog op de huid zitten.

Als ik eenmaal mijn gezicht heb gereinigd is het tijd om de strip uit de verpakking te halen. Daarna is het nodig om de huid nat te maken. De strip activeert namelijk als deze in contact komt met water. Nadat je de strip op de huid hebt geplaatst wacht je 10 tot 15 minuten. Ik voel aan snel aan dat de strip helemaal droog is geworden. Hij voelt wat trekkerig aan en plakt goed aan de huid. Na het wachten verwijder je de strips zoals een pleister, let er wel op dat je de strip voorzichtig verwijderd! Ik deed dit bij de eerste keer dat ik een neusstrip op had te snel, en dan trek je toch net niet alle onzuiverheden mee die je mee zou kunnen trekken.

De neusstrip trekt alle inhoud van je poriën mee. Vooral de poriën van je neus zijn vaak groter dan de rest en daar gaat altijd wat meer troep in zitten. De huid in de T-zone (voorhoofd, neus en kin) is altijd wat vetter waardoor je ook altijd wat sneller puistjes krijgt. Zeker op je neus zie je gauw donkere stipjes en mee-eters. Het reinigen van je poriën lukt vaak wel door deze goed elke dag te reinigen, maar toch zorgt dit niet voor zo’n diepe reiniging als met een neusstrip.

Ver­wij­der de strip voor­zich­tig

Gerron 9

Gerron 10

Gerron 11

Gerron 12

Wat vind ik er van?

Ik wou eerst uitgebreide voor-en na foto’s maken. Maar na het zien van mijn strip heb ik besloten om deze niet bij de review te plaatsen. Neem maar van mij aan dat deze strips goed werken!

 Ik had uitgebreide voor- en na foto’s gemaakt maar heb toch besloten ze hier niet bij te doen. Het zag er echt te onsmakelijk uit, en dat wil ik je niet aandoen. Geloof me liever als ik zeg dat ze echt heel goed werken!

Het er af trekken doet geen pijn, en als dat wel zo is kan je de strip dus nog even opnieuw nat maken en er dan zachtjes aftrekken. De vorm van de strips zijn ook goed, ze bedekken mijn hele neus.  Nog een pluspunt is dat zo’n neusstrip is lekker snel en makkelijk, en je krijgt er ook geen troep van. Ideaal!

Ben jij op zoek naar de Nivea Visage Clearup strips? Deze zijn voordelig te verkrijgen via voordeeldrogisterij.nl