Lanaform zelfbruinende doekjes

Review: Lanaform zelfbruinende doekjes

Gerron 1

Ik ben helaas zo’n iemand die heel veel geduld moet hebben voor een kleurtje. Als ik een beetje bruin wil worden dan moet ik echt goed mijn best doen en regelmatig eventjes in de zon gaan liggen. Maar dit betekent helaas ook dat ik de eerste weken van de zomer vaak nog ontzettend wit ben. Zelfbruiner is voor mij dus echt een uitkomst! Zo heb ik al lekker een beetje een kleurtje aan het begin van de zomer.  Vandaag test ik de Lanaform zelfbruinende doekjes. Lees hieronder de review!

Lanaform zelfbruinende doekjes!

Lanaform belooft het volgende “De zelfbruinende doekjes van Lanaform zijn te gebruiken voor het lichaam en het gezicht. De doekjes geven een gelijkmatige bruine kleur en een natuurlijke uitstraling na twee tot drie uur na gebruik. Gebruik de doekjes om de drie à vier dagen om de bruine kleur te behouden. De zelfbruinende doekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels.”

Pluspunten van zelfbruiningsdoekjes:

-Handig om mee te nemen, geen kans op lekken in je koffer
-De doekjes zijn voor zowel gezicht als lichaam te gebruiken
-Doekjes zijn kliedervrij
-Brengt gemakkelijk aan, zonder strepen, vlekken of kleurophoping
-Voor eenmalig gebruik, dus perfect!

Gerron 2

Testen maar

Ik besloot één doekje te gebruiken voor mijn armen. De Lanaform doekjes zouden al na enkele  uren een natuurlijk resultaat moeten laten zien en uiteindelijk moeten zorgen voor een mooi kleurtje.

Ik ben erg benieuwd!

Het aanbrengen is simpel: doekje uit de verpakking halen en over je huid wrijven. Het doekje is goed vochtig, maar niet nattig. Qua vochtigheid is het vergelijkbaar met een reinigingsdoekje. Reinigingsdoekjes boen je over je gezicht, maar dit doekje wrijf ik lichtjes over mijn huid heen. Dat doe ik een paar keer totdat ik denk dat ik alles wel gehad heb, daarbij mijn haargrens en wenkbrauwen vermijdend (hier gaat zelfbruiner vaak ophopen).

echt voor mensen die het niet routinematig gebruiken

Gerron 3Gerron 4

Het doekje blijft genoeg vochtig. Nadat ik klaar ben was ik mijn handen grondig met zeep. Want bruinen vlekken op je handen wil je natuurlijk niet!

Wat vind ik er van?

Gerron 5Gerron 6

Na enkele minuten zag ik een geleidelijk verschil.

Conclusie

Ik vind dat de zelfbruinende doekjes erg langzaam werken. Ik zie pas na enkele uren verschil terwijl er na enkele minuten, zoals beloofd, nog niets te zien is. Het doekje is wel goed doordrenkt met het product en als je voorzichtig te werk gaat, laat het geen sporen achter op je handen. Ik vind het jammer dat 1 doekje niet genoeg product bevat voor het lichaam en het gezicht, je moet dus twee zelfbruinende doekjes gebruiken als je beide wil behandelen. Ook het feit dat het doekje naar zelfbruiner ruikt, kan ik niet echt positief noemen. De geur is niet heel hinderlijker dan die van andere producten om te bruinen zonder zon, maar dat maakt het nog niet aangenaam. Je moet er dus wel iets voor over hebben!

Ben jij op zoek naar deze Lanaform zelfbruinende doekjes? Deze zijn voordelig te koop via voordeeldrogisterij.nl.