Gillette Venus Snap review

Review: Gillette Venus Snap Scheermes

Als je op reis gaat probeer je toch lichte en praktische spullen mee te nemen. Dan zijn toiletartikelen in reisformaat ideaal! Zo heeft Gillette de Gillette Venus Snap ontwikkelt. Dit is een scheermes in een compact meeneemformaat voor een zachte huid. Waar je ook bent een zachte en gladde huid, dat klinkt mij met mijn vakantie in het vooruitzicht als muziek in de oren! Lees daarom hier de review!

Gillette Venus Snap – beste uitvinding van Gillette?

Gillette over het product: “Compact meeneemformaat dat handig in je hand-, reis- en sporttas past. De 5 Venus Embrace-mesjes die elke ronding volgen en de door water geactiveerde vochtstrip zorgen voor een gladde scheerbeurt Venus Snap is navulbaar. Voor de beste prestaties navullen met Venus Embrace-mesjes. Alle Venus mesjes passen op alle Venus scheersystemen, behalve Simply Venus.” 

Al met al klinkt het tot nu toe als de meest fantastische uitvinding die Gillette ooit heeft gedaan. Door het reisbakje heb je nooit meer last van sneetjes in je vingers als je weer eens in je toilettas op zoek bent naar je scheermesje. Ideaal!

gillette venus snap review scheermes 2

Scheren met de Venus Snap

Het gebruik van de Venus Snap is ontzettend gemakkelijk. Je verwijdert het scheermes uit de houder. Maak het nat en je bent klaar om te scheren! Om te zorgen voor een zachte scheerbeurt maak je het scheermesje een beetje nat zodat het licht gaat schuimen. Het advies is wel om het scheermesje droog te maken voordat je deze opbergt. Je moet je scheermesje vervangen als de scheergelkussentjes afgesleten zijn of als de mesjes bot beginnen aan te voelen.

Het mesje is inderdaad heel erg klein en handzaam. Hij werkt prima en ligt goed in de hand. Zoals ik al dacht: een ideale uitvinding om mee te nemen op vakantie! De Snap is ideaal om snel  even wat stoppeltjes bij te werken!

Wat vind ik er van?

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe scheermesje! Ik vind de Snap een leuke uitvinding van goede kwaliteit. Nog een pluspunt is dat hij er ontzettend schattig uitziet. De Snap houdt makkelijk vast en geeft een glad resultaat. De prijs is gelijk aan de andere scheermesjes van Gillette. Ondanks het formaat heeft dit mesje dezelfde kwaliteit, maar is handiger mee te nemen.
Ben jij op zoek naar de Gillette Venus Snap? Op Voordeligscheren.nl bestel je deze voordelig online!

gillette venus snap scheermes 3