Review Dr. Van Der Hoog Gezichtsmasker Healing Honey

Review: Dr. Van Der Hoog Gezichtsmasker Healing Honey

Ik gebruik niet vaak maskertjes, maar als ik ze gebruik dan gebruik ik graag de maskertjes van Dr van der Hoog! Ze zijn fijn, makkelijk en de verpakking ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit! Dit keer kocht ik het Healing Honey Masker van Dr. Van der Hoog, en die heb ik getest!

Het Healing Honey masker is een Peel Off masker, wat betekent dat je hem niet van je gezicht af hoeft te wassen, maar dat je hem na een paar minuten van je gezicht af kan trekken!

Ingrediënten van het gezichtsmasker

Laten we allereerst eens naar de ingrediënten kijken van dit maskertje. Want ondanks de naam van het maskertje ‘Healing Honey’, vind ik deze ingrediënten toch wat bijzonder.

Aqua – water
Alcohol denat – alcohol, ontsmettend
Polyvinyl alcohol – een vloeibaar losmiddel welke een dunne film over het oppervlak creëert.

Mel – honing!

Glycerin – trekt vocht naar zich toe Review Dr. Van Der Hoog Gezichtsmasker Healing Honey
PEG-150 -verdikkingsmiddel
Panthenol – vochtinbrenger
Aroma – geur
Phenoxyethanol – bacteriedodend (conserveermiddel)
Ethylhexylglycerin – alternatief voor parabenen

De ingrediënten van het gezichtsmasker zijn niet geheel geschikt voor een gevoelige huid.

Vanwege de alcohol die toegevoegd is aan dit product.

De belofte

Dr. Van der Hoog belooft het volgende: “Dr. Van der Hoog Healing Honey Masker geeft je huid een diepgaande reiniging waarbij alle dode huidcellen en huidonzuiverheden worden verwijderd. Direct na het verwijderen van het gezichtsmasker is je huid stralend schoon en zijn de poriën zichtbaar verfijnd”

Ik ben benieuwd!

Review Dr. Van Der Hoog Gezichtsmasker Healing Honey

Testen maar!

Breng een dun, egaal laagje aan op het gereinigde gezicht en laat je ogen en mond vrij. Nu  10 tot 20 minuten wachten om het masker op te laten drogen. Neem het gezichtsmasker af met lauwwarm water. Verwen jezelf wekelijks met dit luxe masker voor een optimaal resultaat.

Elke week dit masker gebruiken lijkt mij een beetje overdreven. Ik denk dat je beter af kunt wisselen zodat je huid niet gewend raakt aan dit product. Net als bij een shampoo eigenlijk!

Het maskertje is op zich makkelijk uit de verpakking te krijgen. Het is wat dikkig. Net niet té nat, precies goed zodat het makkelijk te verdelen is over je gezicht. Al moet ik zeggen dat het aanbrengen van een dun laagje toch wel lastig is!

Ik vind het wel redelijk lang duren totdat het maskertje ‘opgedroogd’ is. Van de 10 tot 20 minuten die de gebruiksaanwijzing aangeeft had ik zeker de dikke 20 minuten nodig!

Wat vind ik er van?

Ondanks de bijzondere ingrediënten ben ik erg te spreken over dit product. Gevoelige huidjes moeten wel opletten! Ik heb zelf een gemengde tot af en toe een gevoelige huid, en ik vond dit maskertje al wel redelijk trekken op mijn huid. Het masker is wat dikkig bij het aanbrengen waardoor het lastig is om een dunne laag aan te brengen.
Het Healing Honey masker van Dr. van der Hoog is één van de weinige maskers die erg lekker ‘trekt’, maar hij bevat wel erg veel alcohol. Je ruikt het direct en je voelt het. Ik zou dit niet aanraden als je een erg gevoelige huid hebt!

Ben jij op zoek naar een lekker maskertje voor de gemengde huid? Het Healing Honey gezichtsmasker is voordelig te verkrijgen via voordeeldrogisterij.nl