Verleid roos om weg te gaan met Axe anti-roos shampoo

Het heeft even geduurd maar nu kunnen we hem eindelijk bekijken, ruiken en gebruiken! – Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; Roos is vervelend. Het is er niet uit te kammen en het ziet er vervelend uit. Vandaag schrijf ik een blog die daar op ingaat, met een verfrissend tintje; Axe is met een nieuwe shampoo gekomen – Met Anti roos! Nou weten we dat Axe kwaliteit levert en lekker ruikt, maar in hoeverre is dit ook een goede anti-roos?

Anti-roos

Om tot een conclusie te komen of de nieuwe Axe Anti-Roos shampoo een goede Anti-Roos functie heeft, is het goed om te weten hoe Anti-Roos shampoo’s werken en wat roos nou eigenlijk is.

Roos wordt veroorzaakt door een schimmelinfectie ( Pityrosporum ). Deze schimmel floreert op het moment dat zeepresten in ons haar of hoofdhuid blijft zitten – Dus om te voorkomen goed uitspoelen!

De stoffen die ons kunnen helpen tegen roos zijn; Zinkpyrithion, Seleensulfide, Salicylzuur. De werking van zinkpyrithion en seleensulfide is vergelijkbaar. Beide stoffen remmen de aanmaken van schimmels en de aanmaak van talg wordt minder. Hierbij duurt het ongeveer twee weken voordat de roos zichtbaar minder is.

Salicylzuur weekt de bovenste laag van je hoofdhuid los – De roos die al aanwezig is wordt hierdoor langzaam verwijdert. Tevens wordt hiermee de normale groei van je hoofdhuid gestimuleerd.

Nu we op een rij hebben wat roos eigenlijk is, kunnen we de Axe shampoo op de testplank leggen.
Axe shampoo – Anti-roos 2in1

Oké nu we weten welke stoffen er tegen roos zijn, en hoe deze te werk gaan, gaan we kijken naar de nieuwe Axe Shampoo 2in1. Er zit een waslijst aan stoffen in de nieuwe Axe Shampoo Anti-Roos 2in1, “zinkpyrithion” is daar een van – Laat dat nou net een goed anti-roos stofje zijn!

Het antwoord op de vraag “is de nieuwe Axe anti-roos shampoo ook echt een anti-roos? “ is dan ook Ja. De Shampoo bevat de kernstoffen om roos zichtbaar in twee weken te verminderen.

De laatste vraag die voor mij en u nog openstaat – Geeft het de Axe Effect? Om daar achter te komen moet ik of een berg aan reviews doorspitten of het product zelf gebruiken. Mijn conclusie is gebaseerd op eigen gebruik. De shampoo schuimt fijn en de parfum in de shampoo doet zijn werking. Net als vele andere Axe reviewers ervaar ik dit als als Axe gebruiker en vind dat deze variant niet onder doet aan de andere geuren.

Een heerlijke geur en mijn haar ziet er ook echt verzorgd uit. De meiden rennen me nog niet achterna maar dat kan ook aan mij liggen. De shampoo is een geslaagde 2in1 ; Het werkt effectief tegen roos en het Axe effect is vanouds.

Ik koos voor het laatste;