Andrelon Kroescontrol Serum

Review: Andrelon Serum – Oil & Care

Heb jij net als ik last van droog haar? Is het niet van de vriezende kou dan heeft mijn haar wel te lijden onder de felle zon. Om te voorkomen dat mijn haar zo droog als stro wordt gebruik ik niet alleen haarmaskertjes, maar ik gebruik ook serums. Vandaag test ik een serum van Andrelon, namelijk Andrelon Serum- Oil & Care. Ik ben benieuwd!

Review Andrelon Serum-Oil & Care

Testen maar!

De Andrelon Serum-Oil belooft droog haar te verzorgen. Het zou zorgen voor heerlijk zacht haar, en beschermd tegen pluis met een prachtige glans. Het bevat net als bijna alle soorten serums veel siliconen, en er zit ook veel arganolie in. Andrelon heeft ook maïsolie en vitamine E toegevoed. Dit is voedend, en ontzettend goed voor je haar. In een serum vind ik siliconen altijd wel prettig, het maakt mijn haar glad en glanzend. En het zorgt volgens mij voor diepe verzorging van mijn punten. De Andrelon Serum Oil & Care zou ook goed werken voor het verzorgen van kroeshaar. Nu heb ik geen kroeshaar, dus ik kan dit met mijn haar helaas niet testen. Online zijn er al veel dames met kroeshaar die dit product hebben getest.

Review Andrelon Serum-Oil & Care1

Wat vind ik er van?

Ik vind de pomp van de Andrelon Serum Oil & Care ontzettend makkelijk in gebruik. Ik heb ongeveer 2 a 3 pompjes nodig om de serum goed in de punten van mijn haar te verdelen. Door de lekkere geur ben ik geneigd om al snel te veel te gebruiken.

De Oil & Care producten van Andrelon zijn basis haarverzorgingsproducten waar een lekkere boost van olie aan toe is gevoegd. Op deze manier kan je ook met een wat kleiner budget genieten van de voordelen van arganolie voor je haar.

Ook ben ik ontzettend enthousiast over het effect van de serum. De Andrelon Serum Oil & Care  kan op meerdere momenten gebruikt worden. Gebruik het bijvoorbeeld na het wassen of tussen wasbeurten door om je haar te verzorgen en er weer glanzend uit te laten zien. Gebruik het voor het stylen om je haar te verzorgen en te beschermen tegen de hitte van je stylingtools. Of na het stylen, om pluisjes te voorkomen je haar weer te laten glanzen.
Ik gebruik de serum het liefst op droog haar tussen de wasbeurten, en dus ook in mijn geval tussen de maskertjes en conditioner door.

Deze Andrelon Serum Oil & Care met heerlijke arganolie voldoet aan al mijn eisen! Hij maakt de puntjes van mijn haar heerlijk glad, laat mijn haar lekker zacht aanvoelen en geeft een prachtige glans zonder dat mijn haar er vettig uitziet! Een aanrader!

Ben jij ook op zoek naar de Andrelon Serum Oil & Care? Deze is voordelig te vinden op voordeeldrogisterij.nl.