Froggy

Froggy Reinigers & Wasmiddelen

Froggy is uiterst efficiënt voor het onderhoud van uw huis. De producten zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het milieu staat bij Froggy op nummer 1!

Geschiedenis Froggy

Froggy is een merk van de onderneming Werner & Mertz. In 1867 is het familiebedrijf in Duitsland ontstaan. De eerste successen zijn geboekt met het verkopen van schoensmeer en onderhoudsproducten voor vloeren. Vierentwintig jaar later is de kikker, het symbool van het merk gelanceerd. In 1950 kent de onderneming een grote bloei, er worden filialen opgericht in Europa. In 1980 neemt het milieubewustzijn een hoge prioriteit en wordt er in 1995 verpakking op eigen locatie gemaakt hierdoor bespaart Werner & Mertz 150.000 vrachtwagentransporten (900.000 kilometer). 2006 is het jaar van het ecolabel. Het Europese label garandeert dat de producten beantwoorden aan strenge ecologische en efficiëntie criteria voldoen. Door het duurzame inzicht van Froggy wordt in 2009 dan ook de prestigieuze prijs voor duurzame ontwikkeling in Duitsland toegekend aan Werner & Metz! De onderneming opent drie jaar later een passief gebouw met positieve energie. De maatschappelijke zetel in Mainz is een uniek gebouw dat wordt opgewekt dan het energie verbruikt. Er worden drie duurzame milieutechnieken gecombineerd: geothermie, windkracht en zonne-energie.
Krachtlijnen Froggy

  1. Bij elk Froggy product wordt een natuurlijk ingrediënt gebruikt. Het ingrediënt zorgt ervoor dat de reinigingskracht en efficiëntie vergroot wordt. De biologische afbreekbare bestanddelen worden specifiek gekozen naargelang het product en het gebruik. Voorbeelden zijn: Aloë Vera, voor het beschermen van huid en linnen. Citroen of limoen om te ontkalken.
  2. De tensiden (oppervlakte-actieve / grensvlakactieve stoffen) zijn allen van plantaardige oorsprong en hernieuwbaar. De tensiden van Froggy zijn zeer doeltreffend en tevens volledig en snel biologisch afbreekbaar.
  3. De meeste producten kunnen in contact komen met de huid en zijn dermatologisch getest.
  4. Froggy is goed voor jou en voor het milieu. Froggy weigert alle bestanddelen die invloed kunnen hebben op de gezondheid. Froggy bant eveneens alle ingrediënten die schadelijk zijn voor het milieu.
  5. Verpakkingen zijn tot een minimum herleid waardoor de primaire en secundaire verpakkingen 100% recyclebaar zijn. Het karton bestaat uit 100% gerecycleerd materiaal. De flesjes van Froggy zijn minstens 65% van recycleert materiaal.
  6. Geen enkel product van Froggy is op dieren getest, dit zal ook nooit gebeuren. Wassen met Froggy producten is tevens onschadelijk voor uw huisdieren.
  7. Behaalde certificaten die de kwaliteitsmanagement en de constante productkwaliteit bepaald en bewaakt.
  8. Waterzuiveringsstation die op locatie te vinden is. 92% van het gebruikte water is afkomstige van twee ondergrondse bronnen.
  9. Froggy biedt sinds 1986 ecologische en efficiënte producten aan, die de gezondheid en het milieu ten goede komen.

Voordelig Froggy Reinigers / Wasmiddelen online bestellen

Froggy Reinigers / Wasmiddelen

Krachtlijn