oral-b vitality precision clean

Oral-B Vitality Precision Clean

Tandenpoetsen is een van de normaalste zaken op de wereld, iedereen doet het dagelijks. Men gebruikt zowel normale tandenborstels als elektrische tandenborstels. Oral-B Vitality Precision Clean is een betrouwbaar en veel gebruikt elektrische tandenborstel. In dit blog gaan we het hebben over wat de Oral-B Vitality Precision Clean nou precies inhoudt en wat de voordelen zijn.
Oral-B Vitality Precision Clean

De Oral-B Vitality Precision Clean is uitgerust met dezelfde 2D oscillerende en roterende reinigingstechniek die aantoonbaar meer tandplak verwijdert als de andere power tandenborstels van Oral-B.
Het waterproof handvat is ontworpen om in de badkamer gebruikt te worden en is veilig tegen elektriciteit. De unieke ronde borstelkop oscilleert zacht om de tandplak los te maken en draait om hem weg te vegen, waardoor je tot 100% meer tandplak verwijdert dan met een gewone handtandenborstel. Tevens verbetert hij de gezondheid van je tandvlees door tandvleesproblemen te helpen voorkomen. De reiniging verwijdert 100% meer tandplak dan een gewone handtandenborstel. De geadviseerde poetstijd met de Oral-B Vitality Precision clean is ongeveer 2 minuten.

Technologie

Door vrijwel 7600 keer per minuut te roteren verwijdert de Oral-B Vitality Precision Clean meer tandplak dan andere tandenborstels. Door het roteren en de op en neer gaande bewegingen die gemaakt worden , wordt de tandplak losgemaakt en verwijdert voor optimale poetsresultaten.

Oral-B Vitality Precision Clean bestellen

Bestel hier de Oral-B Vitality Precision Clean Elektrische Tandenborstel die wordt geadviseerd door vele tandartsen.