oral b professinal care

Oral B Professional Care – Innovaties en beste deals

Hoe goed poets jij je tanden? Oral-B wil haar gebruikers op vernieuwende en leuke wijze ondersteunen in het tanden poetsen. De vernieuwende  professional care elektrische tandenborstels dragen niet alleen bij aan een gemakkelijke en leuke poetsbeurt, maar introduceren ook eigenschappen die de gebruiker volledig op de hoogte houdt? Wilt u tanden poetsen naar een hoger niveau brengen en uw tandartskosten verlagen? Lees dan gerust verder.

Het toekomstige tandenpoetsen

Te beginnen bij het meest Futuristische hoogstandje van Oral B, de techniek die je elektrische tandenborstel laat verbinden met je smartphone. Met deze innovatie is Oral-B echt de pionier hierin, en dit gaat zonder twijfel het tandenpoetsen van de toekomst worden. Via Bluetooth 4.0 maakt je tandenborstel een verbinding met een applicatie op je smartphone. Deze applicatie is gewoon gratis te downloaden en is beschikbaar voor zowel een iOS als Android besturingssysteem beschikbaar.

Unieke poetsinformatie

Zodra er contact is registreert de applicatie al je poetseigenschappen en activiteiten bij, en zorgt op basis daarvan direct voor bijvoorbeeld handige poetstips. Jouw unieke poetsinformatie wordt daarnaast opgeslagen, en dat kan gebruikt worden als verantwoording naar je tandarts bij de eerstvolgende controle. Die kan op zijn beurt weer een persoonlijk tandartsadvies in de applicatie programmeren. De app herinnert je daar dan voortaan aan.

Leuke applicaties

Daarnaast heeft de applicatie ook een aantal leuke functies die als entertainment gelden, terwijl je de tanden poetst kan je bijvoorbeeld de actuele weersvoorspelling en verkeersinformatie opvragen. Overigens hoéf je bij deze bijzondere borstels niet perse contact te maken met je applicatie. De elektrische tandenborstel zelf kan in haar eigen geheugen informatie tot wel twintig poetsbeurten opslaan. Vanaf nu zijn deze unieke ‘Smartseries’ borstels met Bluethooth Connectivity bij Voordeeldrogisterij verkrijgbaar. Ook vergezeld gaan met de vele functies die een geavanceerde tandenborstel heeft. Zoals de Oral-B Pro 6000 Elektrische tandenborstel.
Nieuwe opzetborstel

De tweede innovatie van Oral B heeft meer betrekking op het tanden poetsen zelf. De bovengenoemde tandenborstels van de Oral-B Smartseries hebben zich behalve met Bluetooth vernuft ook op poetsgebied een aantal innovaties doorgevoerd, door je maar liefst zes verschillende poets standen te bieden. Maar om deze standen optimaal te kunnen gebruiken is er een nieuwe opzetborstel ontwikkeld. Ook met deze opzetborstel is Oral-B uniek, de haartjes van de nieuwe Crossaction Borstel staan namelijk in een hoek van 16 graden. Oral B heeft namelijk ontdekt dat dit de perfecte hoek is om meer tandplak te verwijderen dan mogelijk was en tegelijkertijd de beste hoek is om tussen de tanden (interdentale reiniging) te komen. Daarnaast hebben de haartjes van de opzetborstels verschillende lengtes, om geen enkel plekje van je tand én je tandvlees onaangetast te laten. Deze nieuwe opzetborstels worden standaard bij de Smartseries borstels geleverd, maar zijn op Voordeeldrogisterij uiteraard ook los verkrijgbaar.

Oral-B heeft diverse nieuwe elektrische tandenborstels geïntroduceerd en verdeeld in twee verschillende poetstechnieken (3D Roterend & TriZone):

Trizone techiek

Oral-B heeft in de voorgaande jaren ook een andere techniek ontwikkeld, die sterk lijkt op de oscillerend-roterende techniek. De tandenborstelfabrikant heeft een lijn opgezet naast zijn meest bekende de bewezen Professional Care-series. De Trizone serie heeft als grote verschil dat het langwerpige borstelknopjes heeft, die onderling kunnen roteren. Deze tandenborstels roteren daarom in een andere richting dan de tandenborstels uit de Professional Care serie.

3D Roterende techniek

De oscillerend-roterende techniek is een wat moeilijkere benaming voor een elektrische tandenborstel waarvan het borstelkopje zowel roteert als heen en weer beweegt. Sommige modellen pulseren daarnaast ook nog naar de tand toe. Tot slot wordt de term 3D gebruikt. Oscillerend-Roterende techniek. Typisch voor deze techniek is dat de borstelkopjes rond zijn en dat je bij deze poetstechniek geen poetsbewegingen moet maken. Je moet bij elke tand bij alle kanten even stoppen om het plak te verwijderen.

Oral-B Professional Care in huis halen

Gelukkig zijn de elektrische tandenborstels van Oral-B geen kwestie van wel of niet, maar heb je de gelegenheid om een elektrische tandenborstel uit te zoeken die helemaal aansluit aan jouw wensen. Onderstaande tandenborstels verschillen in prijs en de specificaties.

Oral B Pro 6000 Elektrische tandenborstel
Oral-B Vitality Precision Clean
Oral-B Elektrische Tandenborstel – Limited Edition 700
Oral-B Elektrische Tandenborstel – Pro 1000
Oral B Professional Care 3000 Elektrische tandenborstel
Oral B Elektrische tandenborstel – PRO 5000 Cross action
Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide Elektrische Tandenborstel
Oral B Pro 4000 Elektrische Tandenborstel