Wolfgang elektrische onkruidbrander XL 2

Optimale ervaring met Hofftech elektrische Onkruidbrander 2 In 1

Honderden ervaringen met een elektrische onkruidbrander duiden erop dat het efficiënt verwijderen van onkruid niet een dure aangelegenheid hoeft te zijn. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een elektrische onkruidbrander en met welke onkruidbrander profiteer ik hiervan? Lees hieronder met welke elektrische onkruidbrander u gegarandeerd bent van een optimale ervaring.

Werking van een elektrische onkruidbrander

Met een elektrische onkruidbrander verwijdert u onkruid door middel van een hete, elektrisch aangemaakte luchtstroom. Deze heteluchtstroom wordt ontwikkeld in de elektrische onkruidbrander en wordt aan de voorzijde uitgestoten. Door deze hittegolf, waar het onkruid aan blootgesteld wordt, barsten de cellen open. Verhit het onkruid slechts enkele seconden. Hierdoor is de plant flink beschadigd waardoor deze uit zal drogen en af zal sterven. Door deze kortstondige actie is het onkruid dermate beschadigd, waardoor u er vrijwel zeker afscheid van kunt nemen. Indien het hardnekkig onkruid betreft, kan het voorkomen dat het van belang is deze handeling nogmaals te herhalen. Hierdoor zal de wortel van dit onkruid uitgeput raken en alsnog afsterven.

Optimale ervaring met de elektrische onkruidbrander

Om het maximale resultaat te behalen is het van belang om onkruid te bestrijden op dagen wanneer het droog is. Wanneer u onkruid verwijderd met een onkruidbrander op vochtige dagen, dan wordt het onkruid na behandeling gevoed door vocht. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat het onkruid weer op gaat bloeien. Verbrandt daarom het liefst onkruid op dagen wanneer het droog is en bij voorkeur wanneer de zon schijnt.

Voordelen van elektrische onkruidbrander

 • Goedkope onkruidbrander in aanschaf
 • Éénmalige aanschaf
 • Multifunctioneel, voor meerde doeleinden inzetbaar
 • De elektrische onkruidbranders zijn over het algemeen licht in gewicht.
 • Niet afhankelijk van gas

Nadelen van elektrische onkruidbrander

 • Minder krachtig dan een gas onkruidbrander
 • Kwetsbaarder
 • Afhankelijk van verlengsnoer (elektriciteit)

De Hofftech Onkruidbrander XL

https://www.voordeeldrogisterij.nl/hofftech-onkruidbrander-2-in-1-2000w.html?id=256071140

Dankzij deze 2000W elektrische onkruidbrander zijn woekerende plantjes, onkruid en algen makkelijk te verwijderen. Het apparaat is volledig elektrisch dus je hoeft geen dure gasflessen aan te schaffen. Bovendien is de onkruidbrander super eenvoudig (en zelfs leuk) om te gebruiken. Oprijlanen, patio’s, betegelde paadjes en de stoep zien er weer als nieuw uit en het onkruid blijft ook langdurig weg! En dat op een milieuvriendelijke manier zonder gebruik van chemicaliën.

Je hele tuin onkruidvrij

De elektrische onkruidbrander is enorm makkelijk te gebruiken en biedt snel zichtbaar resultaat. Houd de brander circa 10 seconden op 3 centimeter hoogte boven het onkruid. De hete luchtstroom van maar liefst 600 °C verhit het onkruid waardoor de cellen openbarsten, uitdrogen en vervolgens afsterven. De elektrische onkruidbrander is bovendien licht van gewicht en is voorzien van een kegelsproeikop. Hierdoor kun je heel gericht werken waarbij de hittestraal naar buiten af concentreert. Hierdoor wordt de hete lucht volledig op het onkruid gericht. Zo maak je de hele tuin onkruidvrij zonder enige moeite te hoeven doen!

Multifunctioneel

De elektrische onkruidbrander is niet alleen te gebruiken voor de bestrijding van onkruid. De onkruidbrander is voorzien van een demonteerbare steel waar een bijgeleverd opzetstuk op geplaatst kan worden. Hierdoor is deze ook eenvoudig en veilig te gebruiken om de barbecue of de vuurkorf mee aan te steken. Zo heb je met deze elektrische onkruidbrander dus een multifunctioneel apparaat.

Waarom de Hofftech Onkruidbrander 2 In 1?

 • Relatief krachtige onkruidbrander van 2000 Watt
 • Na enkele brandbeurten zal het onkruid met wortel volledig verdwijnen
 • Het onkruid blijft langdurig weg
 • Geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig
 • Volledig elektrisch: geen dure gasbussen
 • Ook geschikt tegen algen en schimmels
 • Ook handig om briquetten, kolen en hout mee aan te steken
 • Het hele jaar door je tuin onkruidvrij!

Vele zijn u voorgeweest – Bekijk deze topdeal nu!

Deze prettige ervaring van de elektrische onkruibrander wordt niet alleen in dit artikel onderschreven. Vele zijn u voorgeweest met deze topdeal. Bekijk deze aanbieding op Voordeeldrogisterij en lees de reviews!

Hofftech elektrische onkruidbrander online bestellen!