no-ad zonnebrand 3

No-Ad zonnebrand – Uitvoerig getest!

De filosofie achter dit merk vind ik prachtig, ze adverteren amper, waardoor je de producten tegen een schappelijke prijs kunt kopen. Gezondheid staat dus boven adverteren/geld verdienen, welk ander bedrijf kan dat zeggen? Lees daarom snel meer over No-Ad zonnebrand!

Wat gelijk opvalt en ik erg handig vind, is dat de producten in tubes zitten! Handig doseren, en ook het formaat van 100 ml past gemakkelijk in je (strand)tas.

NO-AD is een van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika. NO-AD spendeert geen geld aan grootschalige mediacampagnes, waardoor de producten voor een lage prijs kunnen worden aangeboden. Verder worden de verschillende beschermingsfactoren voor een vrijwel uniforme prijs aangeboden, waardoor iemand met een gevoelig huid niet veel meer hoeft te betalen om zichzelf te beschermen. De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD zijn hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze bevatten verzorgende aloe vera-extracten, vitamine E en cacaoboter en bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. Daarnaast zijn de producten water- en zweetbestendig.
NO-AD is niet getest op dieren.

no-ad zonnebrand

Ingrediënten No-Ad zonnebrand

De ingrediëntenlijst is natuurlijk ook goed om mee te nemen, dus die wordt onder de loep genomen.

Ingrediënten: Aqua, Homosalate, 2-Ethylhexyl Salicylate, C12-15, Alkyl Benzoate, Benzophenone-3Acrylates Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Retinol Palmitate (Vitamin A), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Acrylates C20-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitan Oleate, Methylparaben, Carbomer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Disodium, EDTA, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum.

Waterproof

Tijdens onze vakantie in Frankrijk, waar het flink zonnig was, gebruikte ik de NO-AD met SPF 50, om zeker te zijn dat ik niet zou verbranden. Ook onze neef -die een lichte huid heeft- gebruikte deze creme, en met succes. De zonnebrandcrème claimt Water & Sweat Resistant te zijn, en dat is het ook! We hebben meerdere pretparken in Frankrijk bezocht, en zijn regelmatig kletsnat uit een attractie gekomen! Splashproof is dit product dus zeker! Maar wat met andere zonnebrandcreme’s ook geldt; breng ze om de 3 a 4 uur opnieuw aan, om er zeker van te zijn dat deze voldoende bescherming tegen UVA en UVB straling biedt.

De SPF 30 Sun Protection is een fijne crème, niet te dik, smeert goed uit, en geeft geen duidelijk aanwezige witte waas. Ondanks dat het een typische zonnebrandcreme-geur heeft, ruikt het heerlijk.

No-Ad Aftersun Lotion

Na het zonnen is het belangrijk om de huid te hydrateren. Zo krijgt je huid weer vocht binnen en daarnaast blijft het bruine kleurtje langer zitten! De Aloe After Sun Lotion bevat aloë vera, vitamine A, C, E en plantaardige stoffen. De lotion voelt fijn aan op de huid, trekt snel in en je merkt dat hij meteen verkoelend werkt. De No-Ad Aloe After Sun Lotion bevat een fresh coconut scent, waar ik de laatste tijd gek op ben, maar smaken verschillen natuurlijk. De lotion voelt aan als een gel, smeert goed uit, en voelt meteen kalmerend en hydraterend aan op mijn huid!

De conclusie

Zoals ik al eerder zei; NO-AD is een prima product, en ook nog eens goed betaalbaar. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen zichzelf beschermen tegen een lage prijs, daarnaast is No-Ad zonnebrand duidelijk waterbestendig!

Enig minpuntje is de toevoeging van parabenen en parfum.

No-Ad zonnebrand bestellen

Mijn vakantie zit er weer, maar wie weet ga jij de vakantie tegemoet. Mocht je een zonnig oord bezoeken (en je wilt niet verbanden;), dan kun je No-Ad zonnebrand en No-Ad aftersun tegen een lage prijs online bestellen op Voordeeldrogisterij.nl.