orange care

Nieuw: Orange Care Jellyfish Venom

De natuur, haar flora én fauna bevatten een rijkdom aan ingrediënten en werkstoffen die een regenererende en anti-aging effect op de huid. Niet alleen planten, bloemen, essentiële oliën en kruiden kunnen de gezondheid, vitaliteit en schoonheid van de huid verbeteren, ook bepaalde extracten die dieren van nature afscheiden, kunnen de jeugdigheid van de huid verlengen of zelfs aanzienlijk verbeteren. Nieuw op de Nederlandse markt zijn de artikelen van JellyFish Venom van Orange Care. De Age Repairing Gel Cream en een Eye Contour Gel van deze lijn zijn ontwikkeld op basis van een extract van diepzee kwallen.

Dat het slijm van slakken het herstel van de huid bevordert en dat ´knabbelvisjes´ met veel plezier het eelt van voeten verwijderen is al langere tijd bekend. Minder of geheel niet bekend is dat ook zeekwallen van nature een extract afscheiden dat op meerdere fronten de kwaliteit, jeugdigheid en stevigheid van de huid bevorderen.
Natuurlijk Rhizostoma-extract

Voor de artikelen van Jellyfish Venom wordt het extract gebruikt van de Rhizostoma-kwallen, ook wel Zeepaddestoelen genaamd. Deze kwallen hebben geen tentakels en zijn daardoor niet irriterend. Het extract dat zij van nature uitscheiden wordt opgevangen en verwerkt. De Jellyfish Venom-producten bevatten geen minerale oliën noch parabenen. De grondstof leverancier van het Jellyfish Venom-extract is Cites-gecertificeerd. CITES staat voor: Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora. In het Nederlands betekent dit: Overeenkomst inzake de internationale handel in bedreigde uitheemse dieren en planten.

Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream

De nieuwe Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream van Orange Care is geformuleerd met het ´Deep Blue Sea-Complex´ (DBS-complex), een samenstelling van mariene ingrediënten met als meest actieve ingrediënt het Jellyfish Extract. Het gaat hier om een extract van zeekwallen dat rijk is aan de werkstof fibrilline, een glycoproteïne die onderdeel is van het elastische weefsel van de huid en die de structuur van de gezichtshuid bevordert. Samen met de overige actieve ingrediënten zoals bruine zee-algen, elastine en zeevenkelextract helpt het Jellyfish Extract de extracellulaire matrix van de huid te stimuleren door slapheid, fijne lijntjes en de diepte van rimpels van de huid te verminderen. Hierdoor krijgt de huid een zichtbaar én voelbaar vollere en meer elastische textuur. De Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream verbetert tevens de huidbarrièrefunctie en verhoogt de synthese het huideigen collageen, elastine en hyaluronzuur, waardoor de huid steviger wordt en een beter vochtniveau krijgt. De gel kan worden gebruikt als dag- en nachtverzorging. Deze is ideaal voor elk huidtype dankzij de innovatieve, delicate en lichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen.

orange care

Jellyfish Venom Eye Contour Gel

De nieuwe Jellyfish Venom Eye Contour Gel van Orange Care is eveneens geformuleerd met het DBS-complex (Deep Blue Sea Complex) met ook als meest actieve ingrediënt het Jellyfish Extract (kwallenextract) De fibrilline verstevigt de huid van de tere oogcontouren door deze meer elasticiteit te geven. De overige actieve ingrediënten waaronder Panthenol (vitamine B5), Niacinamide (vitamine B3) en een plantaardige polysaccharide uit de die
e gebieden van de zee stimuleren celcommunicatie en zorgen voor een aanspannend effect op de ooghuid en een vermindering van fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels. De Jellyfish Venom Eye Contour Gel is geschikt voor alle huidtypen dankzij de fijne, gelachtige textuur die snel wordt opgenomen en die een prettig huidgevoel geeft.

Orange Care artikelen online bestellen

De Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream,  Jellyfish Venom Eye Contour Gel, maar ook andere Orange Care producten zijn tegen een zeer lage prijs te verkrijgen op Voordeeldrogisterij, waar A-merk artikelen tegen een zeer lage prijs worden aangeboden.