Groomarang shaping en styling kam 5

Nieuw: Groomarang shaping en styling kam

De robuust en stoer uitziende baard is steeds meer in opkomst. Hoewel zo’n baard er best een beetje warrig mag ogen zijn er natuurlijk ook grenzen en wil je de controle behouden over de baard. Om de baard volledig de baas te zijn heeft Groomarang een Shaping & Styling kam ontwikkeld die je helpt bij dit verzorgingsritueel. Heeft u naast een prikkelende baard ook een prikkelende nieuwsgierigheid gekregen naar de Groomarang shaping en styling kam? Lees dan vooral verder!
Het Innovatieve design van de Groomarang shaping en styling kam  zorgt ervoor dat elk formaat baard moeiteloos kan worden getemd en  gestyled. Onderstaande foto’s geven een impressie hiervan.

Groomarang shaping en styling kam 2

 

How to shape & style

De Groomarang is dé oplossing voor een slecht gevormde baard.  De kam is makkelijk te gebruiken in combinatie met een tondeuse of een schaar. Gebruik de Groomerang om gezichtsbeharing te stijlen zodat je er fris uit blijft zien. Zoals de foto laat zien zitten er op de Groomerang twee verschillende kammen zodat elke soort baard er moeiteloos mee gestijld kan worden. Ze zijn ook geschikt om baardolie mee door de baard heen te kammen. De borstel op de Groomerang gebruik je om losse haren mee van je gezicht te vegen.

Groomarang shaping en styling kam

Ben je klaar voor de ultieme shape & style sessie? De Groomarang shaping en styling kam is voordelig online te bestellen op Voordeligscheren.nl.