Epileerveer

Nieuw! Gezicht ontharen met de epileerveer

Sinds kort heeft de epileerveer zijn intrede gedaan in de Europese consumentenmarkt. Deze ontharingsmethode heeft onder gebruikers zijn werking bewezen. De epileerveer hoopt het pijnlijke effect van van harsen en epileren voorbij te streven met een techniek dat onder velen beschreven is als effectief en bijna pijnloos. Bent u bereid de epileerveer een kans geven? 

Oorsprong epileerveer

De techniek is van en epileerveer is gebaseerd op de oude Oosterse epileertechniek met een touwtje, maar dan vereenvoudigt in gebruik en effectiever gemaakt. Dit laat zich beschrijven in de volgende pluspunten.
Gaat makkelijk zonder spiegel
Snel en eenvoudig ontharing
Verwijdering van zelfs de kleinste donshaartjes
Terugkeer van haartjes blijft lang uit
Gemakkelijk mee te nemen op reis
Geen rode huid meer
Aanzienlijk minder pijnlijk als harsen
Haartjes worden er zacht “uitgerold”

Werking epileerveer

Een epileerveer is zeer makkelijk in gebruik. Voor het ontharen van het gezicht dient u beide handen te gebruiken en de epileerveer te buigen zodat er openingen tussen de veer ontstaat. Tijdens het “rollen van de epileerveer over uw gezicht zullen er haartjes tussen de epileerveer komen. Essentieel hierbij is om door te blijven rollen voor de verwijdering van de haartjes.
Onderzoek over het gebruik toont aan dat gebruikers de epileerveer nog wel eens uit elkaar trekken om vervolgens de haartjes ertussen te krijgen en deze eruit trekken. De epileerveer is echter geen pincet en kan op geen enkele manier hiermee vergeleken worden. Eenvoudig uitrollen tegen de haargroei is, veel effectiever en veel minder pijnlijk.
Ervaringen met de epileerveer

De epileerveer is uitstekend te gebruiken voor (bijna) alle plekken op het gezicht. Zolang er tegen de haargroei wordt uitgerold zal het een effectief en bijna pijnloos resultaat opleveren. Doordat de haartjes met de wortel en al worden verwijderd, zullen deze minder snel terugkeren. Het epileren van de wenkbrauwen wordt echter afgeraden omdat de meeste epileerveren hier echter te grof voor zijn.

Tips epileerveer

Voor een optimale ontharing met gunstig verloop zijn de volgende tips onmisbaar.
Voordat het epileren van start kan gaan is het belangrijk dat de epileerveer vetvrij is. Was uw huid kort voor de behandeling met koud water en droog grondig af. Bij het verwijderen van haartjes met wortel ontstaat er namelijk een gat in uw huid. Indien u make-up, crème of een vettige huid heeft dan kan dit simpelweg een infectie veroorzaken.

Bestellen van de epileerveer

Bent u bereid om wax strips opzij te zetten voor de epileerveer? De epileerveer is makkelijk online te bestellen bij de volgende verkooppunten.
– Voordeeldrogisterij
– Voordeligscheren
– Shavingspecialist