Monitoring baby

Monitoring baby

Uw kindje in de gaten houden op elk gewenst moment, doet u met monitoring artikelen van voordeeldrogisterij. Deze babyfoons onderscheiden zich door de uitgebreide specificaties. In dit artikel hebben twee producten de mogelijkheid om uw kindje te horen en vele extra’s aan te bieden. Bij het laatste product is het zelfs mogelijk om uw kindje live in de gaten te houden. U kunt zelfs praten met uw kindje waardoor hij/zij gerustgesteld wordt. Alle babyfoons hebben bereik over een grote afstand.

Monitoring producten
De Alecto DBX82 is de goedkoopste babyfoon die zowel geschikt is als baby-oppas en ruimtebewaking. De babyfoon heeft een bereik tot wel 3 kilometer, zodat u uw kindje altijd in de gaten kan houden. De DBX83 beschikt over een ingebouwd nachtverlichting systeem waardoor uw kindje nooit meer bang is in het donker. Het apparaat is geschikt voor zowel stationair gebruik (in huis), als mobiel gebruik (voor op de camping). Doordat de DBX82 een laagbatterij verbruik heeft, kunt u het lang in gebruik nemen.

In de middelste prijscategorie is de Gigaset PA530 babyfoon een goede keus, als u van extra voorzieningen houdt. De PA530 heeft namelijk negen slaapliedjes die afgespeeld kunnen worden, zodat uw kindje kan slapen in een veilige omgeving. De babyfoon heeft ook ingebouwde sensoren waardoor de temperatuur en luchtvochtigheid gemeten kan worden, dit verhoogt het slaapcomfort van uw kindje. Een andere extra optie die de PA530 in vergelijking met de DBX82 biedt is, dat het over een tril en voedingsalarm beschikt.

Het laatste product is de Alecto DVM70 babyfoon. Dit apparaat biedt de meeste en belangrijkste opties in vergelijking met de andere twee. De Alectio DVM70 babyfoon beschikt over een infrarood camera met luidspreker en microfoon waardoor u weet wat uw kindje doet. Deze babyfoon kan ook verschillende slaapliedjes afspelen. Het apparaat verbruikt 70-80% minder energie waardoor dit een ECO duurzaam product is.

Wilt u uw kindje in de gaten houden doormiddel van geluid dan zijn de eerste twee babyfoons iets voor u. Beschikt u graag over een camera zodat u uw kindje in de gaten kan houden, dan is de laatste babyfoon een optie voor u.

Neem eens een kijkje op de webshop voor alle babyfoons, dit doet u door op de blauwe link te klikken.

Monitoring babyMonitoring baby Monitoring baby