Meten is weten met de alcoholtesters van Voordeeldrogisterij

Alcoholpromillage meten?

Controleer eenvoudig in enkele seconden wat uw alcoholpromillage is. Met de alcoholtesters van Voordeeldrogisterij.nl kunt u eenvoudig kijken hoeveel alcohol er in uw bloed zit.
Door middel van een alcoholtest kunt u gemakkelijk en snel nagaan of uw alcohol gebruik nog binnen de wettelijke 0,5- promillegrens valt, of dat u teveel gedronken heeft om bijvoorbeeld nog met de auto de weg op te gaan.

Er zijn twee verschillende alcoholtester die Voordeeldrogisterij aanbiedt.
* De digitale tester, is een tester die u meerdere keren kunt gebruiken en kunnen van pas komen wanneer u bijvoorbeeld naar een verjaardag gaat met de auto. De testen geven een nauwkeurig promillage weer en wordt weergeven in lampjes of in cijfers op de display. De lampjes geven drie kleuren aan of u nog steeds mag rijden als een beginnende bestuurder, gevorderde bestuurder en wanneer rijden geen legale optie is omdat het alcoholpromillage te hoog is.

* De analoge tester, is een tester die 1 keer gebruikt kan worden. De testen worden door de adem afgenomen en geven binnen een bepaalde tijd het aantal promillages aan. Deze testen kunt u gebruiken wanneer u bijvoorbeeld naar Frankrijk gaat. De testen hebben een NF keurmerk en zijn goedgekeurd om in Frankrijk te gebruiken.

Vanaf 1 juli 2012 is het in Frankrijk verplicht als automobilist om een alcohol test in de auto te hebben. De Franse regering wil op deze wijze het alcoholmisbruik onder automobilisten terugdringen. Deze maatregel geldt ook voor buitenlandse automobilisten.

Mocht u een alcohol tester nodig hebben om naar Frankrijk te gaan, klik dan hier Alcohol Tester Blaasballon om goedkoop een tester te kopen.