kokos, cocos, kokosolie, cocosolie, huid, bodylotion, olie, lotion, kokosolie bodylotion

Kokosolie gebruiken als bodylotion!

Bodylotion, een bekend huid verzorgingsproduct om de huid bescherming en hydratatie te geven. De bodylotions vandaag de dag zijn speciaal om de huid te beschermen en geven daarbij ook nog eens een fijne geur af. Maar er is een nieuw soort bodylotion op de markt namelijk; Kokosolie. Deze nieuwe kokosolie bodylotion is zeer goed voor de huid en geeft daarbij een heerlijke kokosgeur af. Benieuw naar de eigenschappen van Kokosolie als bodylotion? Lees dan gerust verder!

Kokosolie als bodylotion

Kokosolie kan perfect gebruikt worden als bodylotion en dan met name bij droge plekken op het lichaam. Bijvoorbeeld knieën, ellebogen en andere droge plekken. Zeker in de winter wanneer de huid extra droog is, is de kokosolie een goede oplossing. De kokosolie is erg dik van structuur en heeft een effectieve werking op de huid. Daarbij is de kokosolie bodylotion ook nog eens gezond. Kokosolie bevat namelijk o.a. laurinezuur. Dit is een stof die ook gevonden wordt in moedermelk en versterkt het immuunsysteem. Van laurinezuur is vastgesteld dat het bacterie dodende en virus vernietigende eigenschappen heeft. Door de eigenschappen van laurinezuur heeft kokosolie een zeer goede werking voor verschillende huidproblemen.

Kokosolie bij acne

Het lijkt wellicht wat tegenstrijdig om een vette olie te gebruiken bij een vette huid en puistjes. toch werkt het laurinezuur in de kokosolie anti-schimmel, anti-viraal en anti-bacterieel. Daarnaast heeft het een verzachtende en kalmerende werking op de huid en draagt bij aan een snellere genezing van littekens.




Kokosolie tegen rimpels

Kokosolie kan huidveroudering tegengaan, wanneer het als een natuurlijke huidverzorgingscrème wordt gebruikt. Door de intense hydraterende eigenschappen van kokosolie blijft de huid langer vitaal.

Kokosolie tegen eczeem

Als je last hebt van eczeem vertoont je huid een ontstekingsreactie en dit kenmerkt zich door rode plekjes, jeuk, droge huid en schilfers. Kokosolie gaat zo’n ontstekingsreactie tegen en verzacht huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

Hydraterende werking op de huid

Kokosolie geeft de huid intense hydratatie en dient daarbij ook als goede beschermlaag voor de huid. Kokosolie houdt de huid vettig en geeft een verzorgende bescherming. Gebruik de kokosolie na het douchen om het vocht vast te houden.

kokos

Goldline Cocosolie Bodylotion

De Goldline Cocos Creme heeft een heerlijk exotische geur en maakt de huid zijdezacht. De creme is verrijkt met kokosolie wat bekend staat om de perfecte hydraterende werking. De bodycreme geeft een heerlijke hydratatie aand de huid die gelijkt te merken is. Daarnaast plakt de creme niet en trekt het erg snel in. Geniet van een heerlijke geur en een zijdezachte huid met de Cocos Creme van Goldline.

Vaseline Cocosolie Bodylotion

De Spray & Go bodyspray lijn van Vaseline is een handige, snelle oplossing om de huid te hydrateren en te verzorgen. Het bevat een niet- vette, hydraterende formule met onder andere het unieke Stratys- 3 systeem, die in slechts enkele seconden zijn werk doet. Bovendien zorgt het revolutionaire spray systeem voor een continue gelijke verdeling. Vaseline Spray & Go Cacoa Radiant bevat cacaoboter extract.

Dove Kokosolie Bodylotion

Dove Purely Pampering bodylotion met Kokosmelk & Jasmijnblaadjes helpt de huid te herstellen en diep te voeden.
– Voor alle huidtypen
– Verwen jezelf met ultieme verzorging en heerlijke ingrediënten