Klok

Klok Ecologisch Was- en Reinigsmiddelen

Klok is het ecologische merk als het gaat om wassen en reinigen. Het merk garandeert al meer dan 100 jaar de Nederlandse huishouden met respect voor het milieu. Naast veel waarde hechten aan het milieu is de andere drijfveer achter Klok gericht op huidvriendelijkheid. Klok vertrouwd in het belang van beide elementen. Als gevolg van de ontwikkelen en samenstelling in productingrediënten wordt er voor gezorgd dat het milieu en de huid optimaal worden gerespecteerd. De combinatie maakt Klok ecologisch uniek! Met het omvangrijke assortiment producten wordt een bijdrage geleverd aan een schoon, goed en gezond leven. 

Samenstelling Klok

Klok Waspoeders zijn samengesteld uit plantaardige en minerale ingrediënten. Door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen zijn biologisch slecht afbreekbare grondstoffen niet meer nodig. Daarnaast is de receptuur dusdanig samengesteld dat er grondstoffen worden gebruikt die een lage kans op overgevoeligheidsreacties hebben. De samenstelling van de formulering zorgt er voor dat naast het respect voor huid en milieu een goede waswerking wordt gerealiseerd. Zelfs bij het wassen op lagere temperaturen (vanaf 30 graden) lost vuil snel op met een schoon resultaat als gevolg.
Keurmerken

Klok waspoeders dragen net als alle andere producten uit het assortiment Het Keurmerk Huidfonds en Europees Ecolabel. Dit label houdt in dat het wasmiddel is gekeurd door een onafhankelijke organisatie en bij de beste 30 procent wasmiddelen zit die milieuvriendelijk zijn. Het waspoeder is grotendeels biologisch afbreekbaar, draagt slechts in beperkte mate bij aan algengroei en bevat bepaalde gevaarlijke stoffen niet. Klok Eco staat bekend om goede kwaliteit en het wast krachtig schoon. Naast de krachtige reinigende werking is het wasmiddel zacht voor de huid.

Door gebruik te maken van Klok Eco waspoeders maak je een milieubewuste en huidvriendelijke keuze. Dit wordt gecombineerd met een buitengewoon schoon resultaat. Dit betekent dus wassen zonder zorgen!

Assortiment

Het assortiment bestaat uit waspoeders, vaatwastabletten, afwasmiddel, allesreiniger en een WC Reiniger. Bestel nu voordelig en snel online!