volatile, knuffel, knuffels, magnetronknuffel, warmteknuffel, kinderen, cadeaus, magnetron knuffels

Kerstaanbieding – de winter doorkomen met magnetron knuffels van Volatile

De kerst komt er weer aan, dus is het weer tijd voor de leukste en warmste cadeaus! Wat is nou leuker om te geven dan een magnetron knuffel dat uw kind door de jaren heen vergezeld en ook nog eens warm houdt? De Magnetron knuffels van Volatile houden u kind op een verantwoorde en gezellige manier warm. Benieuwd naar de verdere eigenschappen van de Volatile magnetron knuffels? Lees dan gerust verder!

Wat zijn magnetron knuffels

Het woord zegt het eigenlijk al de ‘magnetron knuffels’ zijn knuffels die uw kunt opwarmen door gebruik te maken van een magnetron. Er is veel vraag en behoefte aan een zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik. Wanneer u deze magnetron knuffels tegen u aanhoudt, kun je niks anders dan heerlijke warmte voelen. Letterlijk en figuurlijk. De knuffels zien er ontzettend schattig uit, maar is ook nog eens functioneel. Deze magnetronknuffels bieden namelijk een heerlijke warmte, omdat deze knuffels eenvoudig opgewarmd kunnen worden in een magnetron. De warmteknuffels van Volatile zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen en daarbij een toevoeging van een heerlijke lavendelaroma. Hierdoor geeft de magnetronknuffel niet alleen een heerlijke warmte maar ook een ultiem moment van ontspanning. De knuffels zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 99 jaar.

Warmteknuffel wassen of niet

Wilt uw de knuffel graag opfrissen of schoonmaken? Reinig deze knuffels met de hand en een lauwwarme doek. Laat daarna de knuffel goed drogen voordat uw deze weer gaat verwarmen. De knuffels zonder vulling kunnen gewoon gewassen worden maar zorg ervoor dat ze goed droog zijn voor het opwarmen.
Opwarmen

De magnetronknuffels kunnen worden opgewarmd in de magnetron, oven of op de verwarming. Leg de knuffel voor maximaal 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of voor maximaal 10 minuten op 100 graden in de oven. De knuffels zullen 60 tot 90 minuten warm blijven en daarbij een heerlijke geur afgeven. De warmte knuffels van Volatile bieden niet alleen warmte maar worden ook gebruikt als verkoeling. De knuffels kunnen namelijk ook in de koelkast of de vriezer gelegd worden. Het is handig om de knuffel in een plastic zak te doen en leg deze voor ongeveer 3 uur in de vriezer. Dat is ideaal voor in de zomer als het erg heet is.

Verschillende soorten knuffels

De heerlijke warmteknuffels zijn verkrijgbaar in twee varianten namelijk met of zonder een uitneembare vulling. Daarbij is er genoeg keus uit verschillende soorten dieren. Denk bijvoorbeeld aan een biggetje, konijn, haas, olifant, hond etc. Er is genoeg keus voor iedereen.

Volatile knuffels

Gebruik 

Deze warmteknuffels bieden voor ieder wat wils. Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Het is belangrijk om ze goed op te warmen om er optimaal van te genieten. De knuffels zijn echt ideaal om te gebruiken als uw last heeft van een verkoudheid of koorts en graag wat warmte wilt hebben. Hetzelfde geldt voor de kinderen zij kunnen er lekker mee spelen en ‘s avonds wordt uw kind lekker warm gehouden tijdens het slapen. De magnetronknuffel dient als ware voor een warme kruik. Het heeft hetzelfde effect alleen met een magnetronknuffel zult uw het nog warmer krijgen en er nog meer van genieten. Innovatief en zeer aantrekkelijk vanwege de dubbele functionaliteit. Overdag een leuk knuffelbeest en ‘s avonds een heerlijke warmtebron.

Kinderen

De knuffel is perfect voor uw kind. Kinderen houden erg veel van knuffels en delen hun gevoelens met hun. Met deze knuffels zullen uw kinderen nog meer genieten van de lieve dieren knuffels. Wanneer uw kind het koud heeft en opzoek is naar warmte van zijn knuffel, kan deze nog meer warmte afgeven. Wanneer uw kind of u zelf last heeft van krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn om getroost te worden met warmte van je eigen warme knuffel. Zorg ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld over de magnetron knuffel door het even goed op te schudden. Bij hele kleine kinderen is het belangrijk dat de knuffel niet te warm is. Verder bij koorts of griep is het beter om de knuffel niet op te warmen, het bedje van uw kind moet niet te warm worden.

Veiligheid

De magnetron knuffels, gevuld met gedroogde granen en lavendelbloemen zijn gemaakt van super zachte topkwaliteit materialen. Er zijn hoge veiligheidseisen voor de magnetron knuffels. De producten moeten voldoen aan de hoge Europese eisen namelijk de CE en En71 1/2/3/9 voorschriften.

Soorten

Er zijn erg veel soorten magnetron knuffels. Bijna elk dier wat je kan bedenken zijn er ook in knuffels. Dat is ideaal omdat de keus enorm is en uw precies vindt wat u zoekt. Neemt uw eens een kijkje op https://www.voordeeldrogisterij.nl/baby-en-kind/speelgoed/magnetron-knuffels. Hier worden de leukste en grappigste magnetronknuffels aangeboden voor een zeer vriendelijke prijs.

Hierbij wat leuke knuffels om wat inspiratie op te doen en een idee te krijgen van deze lieve beestjes. 

Volatile magnetron Beddy Bear – Giraffe Girafana

https://www.voordeeldrogisterij.nl/volatile-beddy-bear-magnetron-knuffels-giraf-giraffana

Volatile magnetron Beddy Bear – Olifant

https://www.voordeeldrogisterij.nl/volatile-beddy-bear-schaap-olifant