mascara, ogen, eyeliner, goede mascara, max factor, maybelline, wimpers, goedkope mascara

Aanbieding: goede en goedkope mascara van Maybelline en Max factor

Goede mascara hoeft niet veel te kosten. Het assortiment van Voordeeldrogisterij combineert A-merken als Maybelline en Max Factor tegen een lage prijs. Het verschil tussen het bestellen in de winkel en online is daarbij zeer aantrekkelijk.  Bent uw op zoek naar goede en tegelijkertijd goedkope mascara? Lees dan gerust verder!

Maybelline mascara aanbieding

Waar de prijzen voor mascara de pan uitrijzen biedt Voordeeldrogisterij hier op voordelig wijze uitkomst in. In de aanbieding tref je zowel mascara voor volume, long lash en waterproof mascara.

Maybelline Mascara – The Falsies Feather Look
Maybelline Mascara – The Rocket Intense Black
Maybelline Mascara – Turbo Boost Black
Maybelline Mascara – One by One Waterproof Black
Maybelline Mascara – Volume Express Lift Up Black
Maybelline Mascara – Colossal Go Extreme Waterproof Very Black
Maybelline Mascara – The Rocket Very Black

Max Factor mascara aanbieding 

Ook als het gaat om een merk als Max Factor zorgt Voordeeldrogisterij voor een aanbieding waarin A-merk mascara tegen een lage prijs wordt aangeboden.

Max Factor Mascara – Velvet Volume
Max factor Mascara – Black 5.3 ml

Max Factor Mascara – Masterpiece Waterproof Black
Max Factor Mascara – Masterpiece Black
Max Factor Mascara – False Lash Effect Fusion Black
Max Factor Mascara – False Lash Effect Waterproof
Max Factor Mascara – False Lash Effect Black
Max Factor Mascara 2000 Calorie – Curved Brush Volume Black
Max Factor Mascara – Velvet Volume False Lash Effect

Benieuwd wat Voordeeldrogisterij nog meer te bieden heeft op het gebied van Mascara? Voordeeldrogisterij verkoopt A-merk make-up artikelen tegen een zeer lage prijs.

maybelline mascara

Top 10 mascara

Top 10 mascara hoeft ook niet veel te kosten. Zowel de Miss Manga als de Falsies hebben een eervolle plek in de top 10 weten te behalen.

L’oreal Paris – Mega Volume Miss Manga:  

L’oreal paris – mega volume miss manga belooft mega volume op de bovenste en onderste wimpers. Door de dikke borstel voorziet de Miss Manga mascara elke wimperhaar van een fikse laag zwart. De mega-flexibiliteit van de borstel en de smalle punt zorgen voor een simpele manier om alle haartjes mee te pakken. Zelfs de allerkleinste haartjes in de ooghoek worden niet vergeten. Na het aanbrengen van één laag lijken je ogen direct groter en zijn je wimpers erg lang, dik en zonder klontjes.

Maybelline Volum’ Express Falsies Black Mascara: 

De substantie van de mascara is perfect omdat het niet klontert Maybelline Volum’ Express Falsies Black Mascara bevat een gebogen en flexibel borsteltje dat elk wimperhaartje met mascara omhult. Zelfs de kleinste wimperhaartjes worden bereikt en geaccentueerd.

Maybelline Mascara – Volume Express Colossal 100% Black

De Colossal 100% Black mascara is een mascara uit de Volum’ Express lijn van Maybelline. Alle mascara’s uit de Volum – Express lijn geven extra veel volume en zorgen voor een bredere wimperaanzet. Deze Colossal mascara heeft een grote borstel waardoor alle wimpers makkelijk bereikt kunnen worden. De 100% Black mascara zorgt voor een intens zwart resultaat.
Goedkope mascara zelf vergelijken

Natuurlijk is iedere huid uniek en kan jouw voorkeur uitgaan naar een ander mascara product. Dit kan (afgezien van het huidtype) natuurlijk ook te maken hebben met persoonlijke voorkeur, maar ook het resultaat van dezelfde mascara kan bij iedere persoon verschillen. Natuurlijk kan het zijn dat een bepaalde mascara beter tot zijn recht komt dan bij een ander. Wil jij hier zelf mee experimenteren? Hou in dit geval onderscheid in verlengde, volume en waterproof mascara.

Verlengde mascara 

Een verlengende mascara is perfect voor mensen met korte wimpers. Geen schande als geen korte wimpers hebt, want korte wimpers zijn vaak dikker. Hierdoor komen je ogen van nature mooi uit, terwijl andere vrouwen daar een eyeliner voor moeten gebruiken. Een verlengende mascara bevat korte synthetische vezels die als kleine nepwimpers fungeren, waardoor je de illusie van lange wimpers creëert en een dramatische, glamour look krijgt het zonder het goede van gewone nepwimpers.

Volume mascara 

Wanneer je juist dunne, maar wel lange wimpers hebt, kies dan voor een volume mascara. Deze bevatten namelijk een hoger percentage wassen en silocone polymeren die een laagje om je wimpers vormen, waardoor ze dikker lijken. Dunne wimpers zijn namelijk heel flexibel en makkelijk te krullen, dus met een klein laagje kun je al een heel dramatisch effect krijgen. Maar dunne wimpers verliezen wel snel hun vorm, het is daarom handig om het af en toe goed bij te werken. Je kunt je wimpers ook van tevoren krullen met een wimperkruller en daarna direct een laagje mascara aanbrengen.

Waterproof mascara

De waterproof mascara is perfect voor gelegenheden waarbij je echt niet wilt dat je mascara uitloopt. Wanneer je van tevoren weet dat er water in de buurt is of je van te voren weet dat de kans op een traantje aanwezig is, kies dan voor waterproof. Waterproof mascara’s bevatten namelijk een speciaal ingrediënt dat vocht afstoot. Maar deze mascara is wel moeilijker te verwijderen dan niet waterproof mascara’s. Het is handig om gebruik te maken van een speciale make-up remover voor waterproof mascara zodat je niet teveel hoeft te wrijven. Het risico kan zijn dat je wimpers afbreken, maar ook kan het de huid beschadigen, wat op die manier kan leiden tot vroegtijdige rimpels en uitgezakte wallen.

De Max Factor mascara – False Lash Effecht Waterproof, maar ook Max Factor heeft een prima waterproof mascara op de markt gebracht. Het klontert niet en geeft een zeer opvallend resultaat.