gillette proshield, gillette fusion proglide power, scheren, tips, scheren, scheermesjes

Gillette Proshield vs Gillette Fusion Proglide Power

Gillette Proshield is recentelijk als scheerlijn te bezichtigen in een tv-commercial. Een reclame die bij praktisch iedere man tot de verbeelding spreekt wanneer de baardharen er s’ochtends afvliegen. Om een zo duidelijk beeld te geven van de Gillette Fusion Proshield gaan we vergelijkend te werk.  Benieuwd naar de scheerervaring? Lees dan gerust verder. 

Gillette Proshield

De Gillette Fusion Proshield is het makkelijkste en beste scheersysteem van Gillette. Op het scheermesje van de Gilette Proshield zitten beschermende strips die als een soort schild zorgen tijdens het scheren. Daarbij laten de strips een laagje achter dat irritatie of ontstekingen voorkomt. Doordat de scheerhouder een Flexball-technologie heeft, volgt het gemakkelijk de contouren van het gezicht, wat resulteert in minder wondjes en alle haartjes worden meegeschoren.

Producteigenschappen:

– ProShield Beschermende Strips vóór en na de mesjes
– De beschermende strips vormen een soort schild tegen irritatie en ontsteking
– FlexBall-technologie zorgt ervoor dat alle haartjes meegeschoren worden
– 5 erg fijne en scherpe scheermesjes voor de vermindering van haperingen en schokkende bewegingen
– Een fantastisch comfort en een precisietrimmer aan de achterzijde voor de afwerking
– De Fusion Proshield scheermesjes passen overigens ook op alle Fusion en ProGlide scheersystemen

Gillette Fusion ProGlide Power

Voor een optimaal scheerresultaat en comfort kiest u voor Gillette Fusion Proglide Power met Flexball technologie. De nieuwe technologie brengt een zichtbaar gladdere huid mee zich mee, wat zelfs bij de contouren merkbaar is. De Flexball van de Gillette Proshield zorgt ervoor dat het scheermes in verschillende richtingen kan draaien, zodat het contact op de huid geoptimaliseerd wordt. Zo worden er minder haartjes overgeslagen tijdens de scheerbeurt.

GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER SCHEERSYSTEEM

– Gillette’s dunste, fijnste mesjes voor moeiteloos glijden en minder trekken (ten opzichte van de Fusion)
– Precisietrimmer aan de achterzijde voor een nauwkeurige afwerking
– Verbeterde Lubastrip voor een soepele en makkelijke glij
– Het scheermes past zich aan de contouren van je gezicht aan, voor de allerbeste scheerbeurt
– een batterij aangedreven scheersysteem wat door microtrillingen zorgt voor de voorkoming van frictie en een verbeterd glijdvermogen
– De Fusion Power variant bevat een microkam om alle haartjes door de ultradunne scheermesjes te begeleiden

Het verschil 

Beide scheermesjes zijn zeer professional en ideaal om mee te scheren. Het verschil is niet erg groot maar beide scheermesjes zijn toch anders. De Gillette Proshield heeft beschermende strips die voor een soort schild dienen gedurende het scheren. Daarbij laten de strips een laagje achter dat irritatie of ontstekingen voorkomt. Deze speciale technieken heeft de Gillette Fusion ProGlide Power niet, maar dat maakt dit scheermesje niet minder uniek. De Gillette Proshield heeft een nieuwe mesje ontwikkelt om het scheren gemakkelijker en fijner te maken. Dit is niet zomaar gedaan maar er zit vooral een goede gedachte achter.
Waarom een nieuw soort scheermesje 

Waarom heeft Gillette dit nieuwe mes ontwikkeld? Dat komt omdat vele mannen op de automatische piloot scheren , zeker s’ochtends. Het gebeurt dat ook regelmatig dat de mannen zich meerdere keren over hetzelfde stukje huid scheren. De eerste keer beschermt het scheerschuim de huid nog optimaal. De tweede keer dat je over hetzelfde plekje scheert is het beschermende effect van de scheerschuim niet meer aanwezig. Hoewel mannen daar niet veel van merken in het begin, maar na een tijdje kunnen er bobbeltjes of een geïrriteerde huid ontstaan. Het nieuwe mesje van Gillette Proshield zorgt ervoor wanneer je voor de tweede keer over hetzelfde stukje huid scheert dat het de huid beschermt door de unieke geleidende gel strips.

Gebruikservaringen

Gillette heeft met de Gillette Proshield het beste van de Flexball en Fusion ProGlide samengebracht en verbeterd met geleidende gel strips. Het scheermes scheert de meeste haartjes de eerste keer dicht op de huid weg, met een glad resultaat als gevolg. Het is daarmee één van de beste scheermesjes die op dit moment te koop zijn. De Proshield is naast een glad scheerresultaat gericht op het voorkomen van en het tegengaan van huidirritatie. De gel strips lijken hun werk goed te doen, gebruikers geven na het gebruik duidelijk aan geen last meer te hebben van jeuk of rode bobbeltjes op de huid. Het scheren gaat veel gemakkelijker en de mesjes glijden goed over de huid. Het resultaat is een uitermate glad scheerresultaat dat ook nog eens zeer comfortabel aanvoelt.

Voordeligscheren

De keus uit scheermesjes blijft niet alleen bij deze geweldenaren. Er is namelijk genoeg keus uit andere scheermesjes die ook een gladde, comfortabele en snelle scheerbeurt teweeg brengen. Voordeligscheren.nl biedt de beste scheermesjes aan tegen een voordelige prijs.