Gillette Fusion ProGlide met Flexball technologie

Trekt u wel eens gekke bekken tijdens het scheren? Als dit het geval is dan behoort dat volgens Gillette vanaf nu tot de verleden tijd. Na een 5 jaar lang onderzoek heeft Gillette in 2015 een nieuw scheermes geïntroduceerd. De Gillette Fusion ProGlide met flexball bevat een kogelscharnier waarmee het scheermesje meedraait met de gezichtscontouren. Gillette claimt dat het trekken van gekke bekken, het draaien, schuilhouden en straktrekken van het gezicht niet langer nodig is om een glad scheerresultaat te bereiken.

Flexball technologie

De flexball technologie is Gillette’s laatste innovatie. Waar de meeste scheermessen slechts een klein beetje op en neer kunnen bewegen maakt de nieuwe Gillette technologie het mogelijk om alle richtingen op te draaien. Door een rond scharnierpunt (gelijkend op een bal) van het gezicht kan het scheermes in drie richtingen mee draaien met de contouren. Het draaien is te vergelijken met draaien van de pols. Het doel volgens de fabrikant is het effectiever maken van het scheren. Er worden 20% meer haartjes meegenomen tijdens een scheerbeurt en daarnaast wordt het baardhaar korter afgesneden.
Onze test en review

We zijn na al deze informatie benieuwd hoe het scheermes scheert. De Gillette Fusion ProGlide Power is door ons al als beste scheermes beoordeeld en hopen dan ook dat dit mesje minstens zo goed presteert. Gelukkig is dat ook het geval. De mesjes zijn naar ons idee dezelfde als die op de Fusion Proglide en scheren daardoor even fenomenaal. De haartjes op de kaaklijn, bij de oren en onder de kin zijn normaal gesproken lastige plekjes om te bereiken en de flexball biedt hier een goede uitkomst voor. In de eerste instantie lijkt het met de Flexball wel makkelijker te gaan, doordat het scheermes meedraait en je daardoor gewoon door kunt scheren. Al zijn we wel erg tevreden met dit mes, en dat komt vooral omdat hij gebruik maakt van hetzelfde type mesjes als de Fusion ProGlide. De flexball zelf maakt scheren echter wel net wat makkelijker en plezieriger. Voor iedereen die moeite heeft met het bereiken van lastige plekjes is het volgens ons wel een aanrader.

Waar te koop

Klik hieronder op de link om de Gillette Fusion Proglide Flexball te bestellen:

Koop de Gillette Fusion Proglide Flexball

Om te profiteren van het optimale scheerresultaat bestel je Gillette Fusion Proglide Flexball Power